• Vil du tjene flere penge?
 • Har du en idé inden i dig, der brænder for at komme ud?
 • Drømmer du om at prøve dig selv af som selvstændig?
 • Er du ikke helt klar til at løbe den økonomiske risiko ved at sige dit job op?
 • Vil du give noget til verden, der er vigtigt?

Så er du klar til at starte din egen side-hustle.

En side-hustle er den business, du driver ved siden af dit almindelige arbejde eller studie. Måske dropper du Netflix en time hver aften, eller du vælger at sætte nogle timer af hver lørdag til at pusle med dit eget side-hustle-barn. Det er kreativt, det er sjovt, du lærer en masse undervejs og du tjener rigtige penge på det.

Nu kan du følge en skridt-for-skridt proces – med to eksperter som dine personlige vejledere – der hjælper dig i gang med din side-hustle. Du får hele processen i et handy format, som du kan gå til hvor som helst og når som helst - og du kan begynde med det samme. Du har adgang til materialet 24 timer i døgnet, 365 timer om året, og du har det på den enhed, der er bedst for dig, telefon, tablet eller computer.

Det siger de første, der har prøvet 100 ideer til en side-hustle

Nadja Joensen 

Redaktør, netværkeren.dk.

"100 konkrete forslag til Side-Hustles - lige til at gå i gang med.

 

Workbooken er fyldt med alverdens relevante og konkrete spørgsmål, som holder dig i hånden helt fra idé til handling. Især hvis du mangler den sidste struktur.

Morten Sørensen 

DividendClub, 100K følgere på Instagram.

"100 ideer til en side-hustle er et fremragende redskab til at komme i gang som selvstændig. Det udmærker sig ved at alle ideerne er deltidsvenlige - du kan beholde dit arbejde imens. Omvendt kan de også skaleres til fuld tid i takt med du får flere og flere kunder, hvis det er dit mål!

 

I lang tid fokuserede jeg selv på at minimere mine omkostninger. På et tidspunkt indså jeg, at potentialet er langt større, hvis man i stedet bruger sin tid på at maksimere sin indtægt - især på den lange bane!

 

Jeg fandt Kristine gennem hendes podcast Sidehustle Danmark, der kendetegnes ved hendes store passion for iværksætteri og side hustles, som i den grad også skinner igennem i 100 ideer til en side-hustle.

Hvis du mangler det sidste puf for at komme i gang med dit side-hustle, kan jeg på det varmeste anbefale 100 ideer til en side-hustle."

Det får du i 100 ideer til en side-hustle


Denne online-pakke er enkel, effektivt og lige til at gå til. Du får et praktisk og fleksibelt format, og du kan se, læse og lytte til det hele igen og igen - også når du er på farten, og har din telefon i lommen. Du kan glæde dig til:

 • En introduktionsvideo, der giver dig de vigtigste principper, når du skal i gang med din side-hustle.
 • En e-bog med 100 praktiske ideer, som passer til en dansk hverdag, og som du kan starte op med det samme.
 • En smart PDF-workbook med øvelser og en actionplan, der får dig til at omsætte ideer til handling.
 • De mest relevante episoder fra den populære podcast Side-hustle DK.
 • To bonusvideoer om, hvordan du finder den rette idé og markedsfører den til de rigtige mennesker.

Kernen i pakken er e-bogen med de 100 ideer, der giver dig et enormt arsenal af konkrete forslag til side-hustles, som du kan bruge igen og igen. Du kan for eksempel prøve med:

 • # 1 Hundelufter.
 • # 11 Blogger.
 • # 13 Kreativ Canva-kreatør.
 • # 35 Biavler i din fritid.
 • # 54 Mesterbager.
 • # 57 The Ikea-Go-To-Guy.
 • # 71 Eksamensvagt.

Og 93 andre praktiske ideer til at starte din egen mikrovirksomhed.

Du får ideer, kreativitet og business i en fleksibel pakke, du pakker ud hvor og hvornår, det passer dig - og som du kan åbne igen og igen.

E-bog

Mere end 100 lækkert designede sider med ideer og praktiske tips til din side-hustle.

Workbook

Øvelser og konkrete handlinger, der hjælper dig med at gøre din idé til virkelighed.

Videoer og bonusser

Ekstra inspiration og motivation, der giver dig det kærlige skub, du har brug for.

Hør, hvad andre siger om de 100 ideer til en side-hustle

Kirsten Nissen

"Et virkelig lækkert set-up. Det er letlæseligt og kombinationen af billeder og tekst spiller max. Det virker top professionelt. Du får rigtig meget værdi for pengene. Faktisk vil jeg sige, det er for billigt."

Dorte Fløjgaard

"100 ideer til en side-hustle, titlen siger det hele. Det i sig selv er jo helt fantastisk og exceptionelt. Det er et mega fedt koncept I har gang i der. Virkelig, virkelig godt og nemt at forstå!"

Hvem står bag de 100 side-hustle-ideer?

Kristine T. Kristiansen

www.sidehustle.dk


Kristine er Danmarks førende ekspert i side hustles. Hun er kvinden bag den populære podcast sidehustle.dk og har siden 2008 sammensat sit arbejdsliv af flere forskellige side hustles. Hun fungerer som mentor og strateg for nystartede virksomheder er blogger og marketingnørd. 

Kristine har medicinsk baggrund, uddannet projektleder inden for IT og Marketing og har haft sin egen fysioterapi-klinik med 5 ansatte. Udover en Sofia Manning-uddannelse som business- og lifecoach, er hun også kursist fra Tony Robbins' Institut. 

Kristine har været på mange og lange rejser i hele verden. Hun er stor fortaler for det digitale nomadeliv og det utraditionelle arbejdsliv.

Hendes Facebook-gruppe Side Hustle Danmark har på ingen tid fået 1.500 medlemmer.


Ole Ditlev Nielsen

www.20skridt.dk


Ole Ditlev Nielsen er forfatter, foredragsholder og konsulent.

Ole startede sin første side-hustle i 2011, og lever gennem 20skridt.dk i dag af en kombination af 4-5 forskellige side-hustles som foredrag, online-kurser, bøger og freelance-undervisning.


Ole har været på mere end 15 rejser til Østen, er fodboldnørd og hans ugentlige nyhedsbrev Søndagslisten har mere end 3.500 abonnenter. Hans seneste bog Livseksperimenter - en ukonventionel guide til et frit og kreativt liv handler om at udfolde en karriere uden for det traditionelle 8-16-liv.

Vi har prøvet det selv - derfor kan vi guide dig

Vi har begge på egen krop og pengepung mærket, hvordan en side-hustle kan gøre en positiv forskel i livet. Vi brænder for at give vores begejstring for side-hustles, som vi tidligere har formidlet i podcasts, bøger og blogs, videre - og gøre det på en måde, der er praktisk, konkret og lige til at gå til.Prisen er næsten det bedste…

Online-kurser er tit dyre, men 100 ideer til en side-hustle får du for mindre end en enkeltbillet mellem København og Aarhus koster dig med DSB. Du får permanent adgang til e-bogen, video, workbook og bonusmaterialet for blot 395,- kroner.

Det svarer til mindre end 4 kroner pr. idé, som du potentielt kan tjene tusindvis af kroner på. Det er præcis den værktøjskasse, du har brug for for at komme i gang (eller videre) med din side-hustle. Den er til at betale, og du kan begynde med det samme.

Du bliver gladere, sjovere og rigere af at have en side-hustle. Du kan tage det første skridt i dag.


Du kan gå i gang med det samme


316 kr.

100 ideer til en side-hustle

Byg en mikrovirksomhed og tjen penge uden at sige dit job op.

Ofte stillede spørgsmål


Hvor tit har jeg adgang til materialet?

Døgnet rundt, året rundt! Du bestemmer selv, hvor og hvornår, du har adgang til kurset.

Hvad sker der, når jeg har købt 100 ideer til en side-hustle?

Når du har gennemført dit køb (sikker betaling med kreditkort), så får du adgang til et online-læringsunivers. Her kan du med det samme gå i gang med de 100 ideer. Alt materialet ligger klar til dig.

Kan jeg downloade materialet?

Ja, hvis du ønsker det, kan du downloade materialet. Du kan hente alle videoer som mp4-filer, alle 100 ideer som PDF-fil og din workbook som PDF-fil.

Får jeg en masse mails?

Nej, det gør du ikke. Du kan gå i gang med det samme, men du kan glæde dig til at modtage nyhedsbrevet fra sidehustle.dk, hvor du får tips og information om side-hustles.

Hvad, hvis jeg er utilfreds?

Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages garanti. Er du ikke tilfreds så sender du os blot en mail i løbet af de første 30 dage efter dit køb. Så får du dine penge tilbage. Uden spørgsmål.