Lydbog: 100 ideer til simple living

Konkrete tips, tricks og værktøjer til et enkelt liv

Få din ro og dit overblik tilbage med denne praktiske guide til simple living af den anmelderroste forfatter og simple living-ekspert Ole Ditlev Nielsen.

Med enkle, praktiske ideer – 100 i alt – trækker Ole Ditlev Nielsen på filosofien om det enkle langsomme og meningsfulde liv, og giver dig de allerbedste ideer til et enkelt liv, hvor du har tid til det, der er vigtigt for dig. Opdag blandt andet…

 • Idé # 2: Hvordan du finder dit hvorfor, så du altid er motiveret for et liv med simple living.
 • Idé # 5: Hvordan du praktiserer ikke-reaktion som en vej til at finde ro og enkelhed I hverdagen.
 • Idé # 11: Hvordan du dropper “hvad-nu-hvis-tankegangen”, så du ikke bliver tynget af unødige bekymringer.
 • Idé # 18: Hvordan du sætter mål med champagnemetoden.
 • Idé # 35: Hvordan du bringer naturen ind I din bolig.
 • Idé # 44: Hvordan du går fra multitasking til onetasking
 • Idé # 60: Hvordan du ignorerer andre – med god samvittighed!
 • Idé # 65: Hvordan du gør op med dine shoppingvaner
 • Idé # 81: Hvordan du giver dig selv lov til at dovne.
 • Idé # 93: Hvordan du laver mad i en slow cooker.

… og 90 andre konkrete ideer til simple living.

I bogen får du også et væld af tankevækkende citater om simple living fra verdenshistoriens største filosoffer, forfattere og kunstnere, der har dyrket det enkle liv. Inspirationslister giver dig konkret inspiration, og alle 100 ideer er ideer, du kan bruge med det samme.

Vil du i gang med simple living, vil du gå til det praktisk og konkret og vente med udenomssnakken og klicheerne til en anden gang, så er du klar til at læse 100 ideer til simple living. Du får bogen som en lækkert designet PDF-fil på 148 sider, og foretrækker du bogen som lydbog, så finder du den her.

Vil du i gang med simple living, vil du gå til det praktisk og konkret og vente med udenomssnakken og klicheerne til en anden gang, så er du klar til at læse 100 ideer til simple living. Du får bogen som en mp3-fil med ideer, perspektiver, tankevækkende citater og et væld af tips, du kan bruge med det samme. Bogen har en spilletid på 3 timer og 3 minutter, og den er indtalt af forfatteren Ole Ditlev Nielsen.

Din investering i et enkelt liv er 100 kroner – det svarer lige nøjagtig til en krone pr. idé.

Du får også lækkert bonusmateriale

Køber du i dag, kan du se frem til 3 X bonusmateriale, som du får med i dit køb.

 • Bonus # 1: Et fyldigt PDF-uddrag af den populære og anmelderroste bog Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress, udgivet på Dansk Psykologisk Forlag.
 • Bonus # 2: Videoforedraget 7 veje til et stoisk liv. Det giver dig konkrete ideer til, hvordan du kan bruge den stoiske filosofi til en rolig hverdag uden stress ved at lave få, men vigtige ændringer i dine daglige vaner.
 • Bonus # 3: Den 16 sider lange workbook Mit bedste år nogensinde, der hjælper dig til at reflektere og sætte pejlemærker for fremtiden, så simple living ikke bare bliver noget, du ønsker, men også noget du gør.


"Bogen får drømmen ned på jorden. Tak for den jordnære beskrivelse og inspiration! Kan varmt anbefales!"

- Fredda Galea, Konsulent, ejer Freddagalea.dk.

Hvor som helst - når som helst

Så snart du har gennemført dit køb, får du adgang til mit online-læringsunivers, og så kan du:

 • Begynde at læse bogen med det samme.
 • Tilgå bogen og bonusmaterialet 24 timer i døgnet, 365 dage om året.
 • Bruge din foretrukne enhed, telefon, computer eller tablet.
 • Downloade alt materialet så du har det til evig tid (men husk for en god ordens skyld, at der er copyright på det.

Det er så nemt, så fleksibelt og så enkelt som overhovedet muligt. Dit enkle liv kan begynde om et øjeblik.

 

Om Ole Ditlev Nielsen


Ole Ditlev Nielsen
Ole Ditlev Nielsen
Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen, og jeg er forfatter, foredragsholder og blogger, der skriver om langsomhed, og det enkle, meningsfulde liv. Det er ind til videre blevet til otte bøger, over 100 foredrag rundt om i Danmark og en mailingliste med knap 4.000 abonnenter.

Mit faglige afsæt er som cand. mag, i historie og dansk, og jeg har arbejdet med pædagogik, undervisning og formidling i mere end 20 år. Det er det udgangspunkt, jeg bruger til at formidle min tanker og ideer i form af konkrete tips og værktøjer, som jeg giver videre til dig.

Når jeg ikke skriver bøger eller holder foredrag, lever jeg et langsomt liv på Amager med min hustru Kirstine, mine børn Cecilie og Mikkel og vores hund Chili.

Du kan se mere om mit arbejde på 20skridt.dk.

 

Ofte stillede spørgsmål


Hvad sker der, når jeg har købt bogen?
Når du har gennemført dit køb (sikker betaling med kreditkort), så får du adgang til mit online-læringsunivers. Her kan du med det samme downloade bogen som mp3-fil. Den virker på alle platforme og på dit foretrukne device. Du kan lytte til bogen straks eller downloade den til senere brug, hvis du ønsker det.
Kan jeg downloade bogen flere gange?
Ja! Du har ubegrænset adgang og kan downloade bogen så meget, som du lyster. Det gælder også bonusmaterialet. Du må gerne være sød og huske, at der er copyright på bogen, og den er beskyttet af lovgivningen om ophavsret. Piratkopiering og ulovlig fildeling er ikke tilladt.
Hvad nu, hvis jeg er utilfreds?
Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages garanti. Er du ikke tilfreds så sender du mig blot en mail i løbet af de første 30 dage efter dit køb. Så får du dine penge tilbage. Uden spørgsmål.