Få et forløb, hvor vi sammen hjælper dig til at komme et bedre sted hen - personligt eller med et skriveprojekt, du gerne vil kaste dig ud i.

Jeg coacher kun om de ting, jeg har ekspertise inden for, som jeg brænder for, og hvor mine fagbøger er din garanti for, at jeg ved, hvad jeg taler om

Der er to ting, jeg hjælper med: Dels hjælper jeg dig med personlig udvikling, hvis du ønsker at gå i retning af et liv med slow living og simple living. Og dels hjælper jeg dig med at indfri din forfatterdrøm, hvis du ønsker at skrive en bog.

Det sker der, når du booker forløbet:

  1. Du får en hilsen fra mig, hvor jeg stiller dig nogle spørgsmål.
  2. Du får den første video med råd, tips og tanker fra mig.
  3. Vi holder en samtale på en time.
  4. Vi er i løbende dialog.
  5. De næste to måneder, gentager vi processen, og jeg hjælper med at holde dig på sporet.


Hej, jeg hedder Ole


Jeg er forfatter, konsulent og foredragsholder. Siden 2013 har jeg gennem min virksomhed 20 Skridt hjulpet en lang række mennesker landet over med skridt for skridt at opnå positive, personlige forandringer.

I alt har jeg skrevet otte anmelderroste fagbøger om bl.a. pædagogik, slow living og det frie arbejdsliv, og min faglighed hviler i bøgerne. I flere år har jeg gennem Skriv en bog-hjulpet spirende forfattere med at realisere drømmen om en bogudgivelse.

Et coaching-forløb handler først og fremmest om DIG. Vi tager afsæt i dine drømme og ambitioner,får dem ned på jorden og omsat til konkrete handlinger, som gør en forskel for dig.

Priser ekskl. moms

3 betalinger af 1.000 kr./måned

Coaching-pakken

Få et skræddersyet forløb med 3 coaching-samtaler og 3 personlige videoer produceret kun til dig.

Book et 3-måneders coaching--forløb, hvor du får rådgivning og sparring, der er skræddersyet til dig.


Jeg coacher kun inden for de felter, som jeg har skrevet fagbøger og har ekspertise inden for:

  • At skrive og udgive bøger.
  • Personlig udvikling.


Vi starter med at tale om dine ambitioner, dine ønsker og drømme. Jeg stiller dig spørgsmål, og du får din første video på baggrund af dine svar. Derefter tager vi coachingsamtalen, som enten afvikles på Skype eller på mit kontor på Amager.


Dette forløb gentager vi hver måned i tre måneder, så vi sikrer os, at du skridt for skridt kommer derhen, hvor du gerne vil være.


Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på [email protected].


Spørgsmål og svar

Hvad sker der efter, jeg har købt forløbet?

Du får en hilsen fra mig med nogle spørgsmål. Når du har besvaret dem, så modtager du din første personlige video. Den danner udgangspunkt for vores frste coachingsamtale. Dette forløb gentager vi de følgende to måneder, og vi er selvfølgelig løbende i kontakt.


Hvordan aftaler vi tidspunktet for coachingsamtalerne?

Det gør vi via vores mail. Du får en række forslag til tidspunkter fra mig, og så finder vi et tidspunkt, der passer os begge.Samtalerne afvikler vi på Skype eller på mit kontor på Amager, hvis du ønsker det.


Hvad, hvis jeg vil booke bare en enkelt samtale eller et længere forløb, uden tilhørende videoer?

Så skriver du en mail til mig på odn@20skridt.dk med dine ønsker, og så laver vi en aftale. Prisen for en enkeltstående på en time samtale er 800,- ekskl. moms. Du kan også købe et klippekort med 10 samtaler for 6.000,- ekskl. moms. Vi har ALTID en dialog om dine ønsker og behov, inden vi holder en samtale.


Kan jeg købe forløbet på tre måneder mere end en gang?

Selvfølgelig! Vil du gerne fortsætte og har du brug for hjælp til at vandre ad nye stier, så er jeg klar.


Hvad, hvis jeg er utilfreds?

Så skriver du til mig, og vi finder en løsning. Du kan benytte en 7-dages garanti og få pengene tilbage, hvis du skriver, inden der er gået en uge efter den første samtale,