Det kan jeg hjælpe dig med

Har du brug for inspiration? Konkrete tips, råd og vejledning? En køreplan for dine næste skridt på det område, der er allervigtigst for dig?

Jeg coacher dig kun i det, jeg har professionel viden om. Det garanterer, at du får et fuldt udbytte af coachingsamtalen. Mit afsæt er de otte fagbøger, jeg har skrevet og mine 20 års erfaring som underviser og vejleder.

Jeg kan hjælpe dig med:

  • Skriveprocesser og bogprojekter.
  • Personlig udvikling - især , hvis du ønsker at geare ned og gå i retning af slow living og simple living.
  • Bogudgivelser og det forretningsmæssige, hvis du er en kreativ freelancer som mig.


Sådan foregår detNår du har booket din coaching her på siden er næste skridt, at du modtager en mail fra mig. I den mail stiller jeg dig en række spørgsmål om dig selv, dine ønsker, drømme og behov. Jo mere jeg ved om dig, jo bedre kan jeg forberede mig på vores samtale. Det sikrer, at du får det bedst mulige udbytte af coachingen.

Når du har besvaret spørgsmålene, sender jeg dig en række forslag til tidspunkt. Vi kan enten holde samtalen online (på Skype eller Zoom) eller på mit kontor på Amager. Det ligger lige ved Ørestad Station, og jeg giver selvfølgelig kaffe :-).

Efter samtalen sender jeg dig en opsummering pr mail og en PDF-fil med en køreplan for dine næste skridt. Så ved du, hvad du skal gøre efter samtalen.

Hvis du ønsker det, har du efterfølgende mulighed for at booke et længere forløb, hvor du får rabat på coachingsamtalerne.

Vil du vide mere om, hvem jeg er, og hvad jeg laver, kan du besøge min hjemmeside 20 Skridt eller tilmelde dig mit nyhedsbrev Søndagslisten, der har mere end 3.500 abonnenter.

Pris - inklusive moms.


640 kr.

1 times coaching

Ofte stillede spørgsmål
Kan jeg få rabat, hvis jeg booker flere samtaler?

Ja, det kan du. Hvis vi begge tænker, at der er et grundlag for et længere forløb, laver vi en individuel aftale, hvor vi aftaler antal timer og pris.Hvordan aftaler vi tidspunktet for aftalen?

Når du har besvaret de spørgsmål, jeg stiller dig på mailen, får du en række forslag fra mig til dato og tidspunkt. Så finder vi et, der passer os begge.Hvor lang tid går der, fra jeg booker til, vi holder samtalen?

Med mindre himlen falder ned om ørerne på os, så holder vi samtalen inden for to uger, efter du har booket. Det er vigtigt, at vi holder den gode energi, og der ikke går for lang tid.Hvad nu, hvis jeg er utilfreds?

Så taler vi om det, og jeg undersøger, om du er berettiget til at få dine penge tilbage (det er der ikke nogen, der har bedt om endnu). Det beror altid på en konkret vurdering i det enkelte tilfælde.