Yy7j2z6prryhvjmo26au

Det lille stresskursus

Du får enkle og konkrete værktøjer til at håndtere og forebygge stress.. Pris eksklusive moms.

   Se video

Vil du leve et liv med overskud og mening?

Synes du også, at det hele går lidt for hurtigt? At tilværelsen er blevet et hamsterhjul, hvor du løber spidsrod mellem forpligtigelserne, og du aldrig har tid til det, du i virkeligheden vil?

Så har du det ligesom mange andre - og ligesom jeg selv har haft det.

Vi har en stresset hverdag med alt for mange opgaver og alt for lidt tid og overskud. Et liv med for meget trædemølle og for lidt tid til det, der virkelig betyder noget for os: nærvær og tid til familien, rejser, det sjove og meningsfulde.

På dette kursus lærer du, hvordan du kan vende udviklingen uden, at det betyder, at du skal lave alting om. Du lærer konkrete metoder og små tricks, der har gjort en stor forskel for andre, som har været i samme situation, som du er i lige nu.

Jeg har selv måttet vende sådan en udvikling, så jeg i dag har mere tid, er meget mere hjemme med mine børn, og lever af det jeg brænder for - at skrive og at undervise voksne. Der er en hel masse, jeg har lært undervejs, og jeg har lavet dette kursus for at give det jeg har lært videre.

Kurset er konkret og enkelt at gå til. Det giver dig praktiske og brugbare redskaber til at håndtere eller forebygge stress. Det er ikke ved hokus-pokus eller smarte quick fixes, men ved enkle ting, du kan gøre i din hverdag.

Det får du på kurset

Kurset er baseret på min bog Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress. Du får adgang til:

 • Mere end 20 videofiler/lektionerr, der dig viden om og perspektiver på stress.
 • Inspirerende eksempler på, hvad andre har haft succes med, når de har skullet håndtere udfordringer med stress.
 • Et væld af konkrete idéer, du kan bruge med det samme, og som kan hjælpe dig til et mindre stresset liv.
 • Mere end 20 konkrete øvelser, som du kan lave med det samme.
 • Hele kurset som e-bog - lige til at tage med.
 • En gratis e-bog om slow living og et fyldigt uddrag af den anmelderroste Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress.
 • Eksklusiv adgang til min indbakke hvor du kan stille mig alle de spørgsmål, du har lyst til - også når jeg opholder mig i Asien, som på billedet her :-).


Kurset er bygget op i disse moduler:

 • Retningen i dit liv – hvad vil du? Hvordan prioriterer du din tid? Idéer til det, du kan vælge fra, og hvad er stress i det hele taget?
 • Dine daglige vaner - hvordan du med enkle og konkrete skridt kan ændre vaner i forhold til dit hjem, kost og motion og derved få mere overskud til det, der betyder noget for dig. Om hvordan du får en god morgen og mere nærvær med familien uden, at I behøver at flytte til en ødegård i Sverige.
 • Dit arbejdsliv - konkrete og praktiske idéer til, hvordan du gør dit arbejdsliv mere bæredygtigt, og hvordan du kan blive mere produktiv - uden stress.
 • De nye eventyr - lær konceptet om mikroeventyr, og se hvordan du kan blive mindre stresset ved at komme ud i naturen og rejse mere - uden at overtrække dit kreditkort.
 • Det lange perspektiv - find forskellen på den korte og den lange lykke, og se hvordan du gør dine nye vaner langtidsholdbare.
 • Bonusmateriale - du får blandt andet et gratis uddrag af bogen Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress, e-bogen Slow living. Lev langsomt og få tid til det, der betyder noget for dig, en række infographics og en inspirationsliste med tips, tricks og værktøjer til et liv uden stress.


"En konkret og vidunderlig bog."

Anmeldelse i Tidsskriftet "Balance",.

Din underviser


Ole Ditlev Nielsen
Ole Ditlev Nielsen

Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen, og jeg er forfatter og underviser. Mine bøger er alle udkommet på Dansk Psykologisk Forlag, og de handler blandt (meget) andet om undervisning, forandringer og stress. Ved siden af mit forfatterskab, en masse rejser og en hel del LEGO-byggeri med mine børn, driver jeg kursusvirksomheden 20 Skridt.

Jeg tror på, at vi kan skabe resultater, prioritere vores tid bedre og opnå store, positive forandringer gennem små, men vedholdende skridt. På den måde har jeg på lidt over tre år skrevet og fået udgivet fem bøger- herunder den anmelderroste Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress - holdt et væld af foredrag og kurser og skabt denne online-skole. Jeg brænder for at give sin viden fra mig og for at hjælpe andre, men altid med et fagligt udgangspunkt, hvor jeg trækker både på min viden som fagbogsforfatter og på mine personlige erfaring som underviser.

Jeg har arbejdet med undervisning og læring siden 2001, og har udviklet en effektiv læringsmetode, der handler om, at du lærer tingene med små skridt ad gangen. Jeg har undervist i dansk, kommunikation, livsstil og læring for både børn, unge og voksne. Det giver et godt udgangspunkt for at undervise på dette kursus, hvor fagligheden går hånd i hånd med at give dig helt konkrete forslag til, hvad du kan gøre i din hverdag.

Jeg er født i 1975, bor i København med min hustru og to børn, men rejser ofte til Sydøstasien med familien. På den måde er jeg selv gået fra et stresset liv i trædemøllen til at realisere en drøm om at være forfatter og underviser og leve af det. Jeg deler min tid mellem at skrive bøger, holde foredrag, undervise og udvikle online-kurser om de emner, jeg både har faglig ekspertise og passion for. Du kan se mere på www.20skridt.dk.


"Sprængfyldt med råd som er lette at følge og indarbejde i hverdagen."

"Ude og hjemme."

Dit materialeOfte stillede spørgsmål


Hvornår starter kurset, og hvornår slutter det?
Kurset starter nu, og det slutter aldrig! Det er et online-kursus, hvor du selv bestemmer tempoet - det er op til dig, hvornår du indleder kurset, og hvornår du afslutter det.
Hvor lang tid har jeg adgang til kurset?
Hvordan synes du "livsvarig adgang" lyder? Efter du har tilmeldt dig, så har du ubegrænset adgang til kurset, så længe du lyster - og du kan tilgå det fra alle dine devices, computer, smartphone og tablet som for eksempel iPad.
Hvad nu, hvis jeg er utilfreds?
Vi vil gøre alt for, at du ikke er utilfreds! Er du alligevel ikke tilfreds med dit køb, så kontakt os op til 30 dage efter købet, og du får alle dine penge tilbage.

Start med det samme!