Det lille stresskursus

Du får enkle og konkrete værktøjer til at håndtere og forebygge stress.

   Se video

Vil du leve et liv med overskud og mening?

Synes du også, at det hele går lidt for hurtigt? At tilværelsen er blevet et hamsterhjul, hvor du løber spidsrod mellem forpligtigelserne, og du aldrig har tid til det, du i virkeligheden vil?

Så har du det ligesom mange andre - og ligesom jeg selv har haft det.

Vi har en stresset hverdag med alt for mange opgaver og alt for lidt tid og overskud. Et liv med for meget trædemølle og for lidt tid til det, der virkelig betyder noget for os: nærvær og tid til familien, rejser, det sjove og meningsfulde.

På dette kursus lærer du, hvordan du kan vende udviklingen uden, at det betyder, at du skal lave alting om. Du lærer konkrete metoder og små tricks, der har gjort en stor forskel for andre, som har været i samme situation, som du er i lige nu.

Jeg har selv måttet vende sådan en udvikling, så jeg i dag har mere tid, er meget mere hjemme med mine børn, og lever af det jeg brænder for - at skrive og at undervise voksne. Der er en hel masse, jeg har lært undervejs, og jeg har lavet dette kursus for at give det jeg har lært videre.

Kurset er konkret og enkelt at gå til. Det giver dig praktiske og brugbare redskaber til at håndtere eller forebygge stress. Det er ikke ved hokus-pokus eller smarte quick fixes, men ved enkle ting, du kan gøre i din hverdag.

Det får du på kurset

Kurset er baseret på min bog Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress. Du får adgang til:

 • Mere end 20 videofiler/lektionerr, der dig viden om og perspektiver på stress.
 • Inspirerende eksempler på, hvad andre har haft succes med, når de har skullet håndtere udfordringer med stress.
 • Et væld af konkrete idéer, du kan bruge med det samme, og som kan hjælpe dig til et mindre stresset liv.
 • Mere end 20 konkrete øvelser, som du kan lave med det samme.
 • Hele kurset som e-bog - lige til at tage med.
 • Et fyldigt uddrag af den anmelderroste Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress.
 • Eksklusiv adgang til min indbakke hvor du kan stille mig alle de spørgsmål, du har lyst til - også når jeg opholder mig i Asien, som på billedet her :-).


Kurset er bygget op i disse moduler:

 • Retningen i dit liv – hvad vil du? Hvordan prioriterer du din tid? Idéer til det, du kan vælge fra, og hvad er stress i det hele taget?
 • Dine daglige vaner - hvordan du med enkle og konkrete skridt kan ændre vaner i forhold til dit hjem, kost og motion og derved få mere overskud til det, der betyder noget for dig. Om hvordan du får en god morgen og mere nærvær med familien uden, at I behøver at flytte til en ødegård i Sverige.
 • Dit arbejdsliv - konkrete og praktiske idéer til, hvordan du gør dit arbejdsliv mere bæredygtigt, og hvordan du kan blive mere produktiv - uden stress.
 • De nye eventyr - lær konceptet om mikroeventyr, og se hvordan du kan blive mindre stresset ved at komme ud i naturen og rejse mere - uden at overtrække dit kreditkort.
 • Det lange perspektiv - find forskellen på den korte og den lange lykke, og se hvordan du gør dine nye vaner langtidsholdbare.
 • Bonusmateriale - du får blandt andet et gratis uddrag af bogen Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress, e-bogen Slow living. Lev langsomt og få tid til det, der betyder noget for dig, en række infographics og en inspirationsliste med tips, tricks og værktøjer til et liv uden stress.


"Det Lille Stresskursus er virkelig godt. Det var letfordøjeligt og samtidig meget afklarende ift problematikker og hvad man selv kan gøre for at forbedre sin situation. Et kursus jeg kan anbefale til alle som døjer med ikke alt for alvorlig stress (og det er jo desværre de fleste af os). "

- Jens Denborg, Projektleder, Taastrup.

"En konkret og vidunderlig bog."

Anmeldelse i Tidsskriftet "Balance",

Om Ole Ditlev Nielsen


Ole Ditlev Nielsen
Ole Ditlev Nielsen

Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen. I 2014 sagde jeg et godt job op for i stedet at leve langsommere, have mere tid til mine børn og forfølge en drøm om at være forfatter og underviser og leve af det. Den beslutning har jeg aldrig fortrudt. Det er en af grundene til, at jeg dag brænder for at hjælpe andre til at tage de små skridt, der i længden gør den store forskel i tilværelsen.

Når jeg ikke skriver bøger, holder jeg foredrag, freelance-underviser, leger med mine børn eller er ude at rejse, ofte til Sydøstasien. Jeg skriver en ugentlig blog, der hedder Søndagslisten, og du kan se meget mere om det hele på min hjemmeside 20 Skridt.

København er min hjemby, men jeg har holdt mere end 100 foredrag, workshops og kurser over hele Danmark. Jeg er gift med Kirstine og far til Cecilie og Mikkel.


"Sprængfyldt med råd som er lette at følge og indarbejde i hverdagen."

"Ude og hjemme."

Dit materialeOfte stillede spørgsmål


Hvornår starter kurset, og hvornår slutter det?
Kurset starter nu, og det slutter aldrig! Det er et online-kursus, hvor du selv bestemmer tempoet - det er op til dig, hvornår du indleder kurset, og hvornår du afslutter det.
Hvor lang tid har jeg adgang til kurset?
Hvordan synes du "livsvarig adgang" lyder? Efter du har tilmeldt dig, så har du ubegrænset adgang til kurset, så længe du lyster - og du kan tilgå det fra alle dine devices, computer, smartphone og tablet som for eksempel iPad.
Hvad nu, hvis jeg er utilfreds?
Vi vil gøre alt for, at du ikke er utilfreds! Er du alligevel ikke tilfreds med dit køb, så kontakt os op til 30 dage efter købet, og du får alle dine penge tilbage.
Vi er en virksomhed/organisation, der gerne vil købe kurset til vores medarbejdere. Kan det lade sig gøre?
Ja, det kan det. Så får I unikke passwords, som jeres medarbejdere kan bruge til at få adgang til materialet. I stedet for at betale her på siden, får I en faktura, som sendes direkte til jer. Det er muligt, at vi laver en opstart med et fysisk foredrag eller workshop med jeres medarbejdere. Det er også muligt med EAN-fakturering, hvis I ønsker det.

Start med det samme!