• Vil du have konkret inspiration til et langsommere, enklere og mere fleksibelt liv?
  • Kan du godt lide at få VIRKELIG meget for dine penge?

Så er E-bogs-pakken skabt til dig.

For første gang nogensinde har jeg samlet mine fire mest populære e-bøger i én pakke. For den pris en enkelt bog, normalt koster, får du:

  • 100 ideer til simple living.
  • 100 ideer til mikroeventyr.
  • Søndagslisten 2021 - 52 artikler om det enkle, det langsomme og det meningsfulde liv.
  • 7 lektioner til dig, der drømmer om at sige dit job op.

I de fire bøger, er der mange timers læsning og praktiske tips til dig, der gerne vil inspireres til et meningsfuldt liv, hvor du har tid til det, der er vigtigt for dig.

Hej, jeg hedder Ole


...og jeg er forfatter, der skriver bøger om det enkle, det langsomme og det meningsfulde liv. Det gør, jeg fordi jeg tror på værdien i at sænke tempoet i en alt for travl verden.

Når jeg ikke skriver bøger eller holder foredrag, lever jeg et langsomt liv på Amager med min hustru Kirstine, mine børn Cecilie og Mikkel og vores hund Chili.

Du kan se mere om mit arbejde på 20skridt.dk.

Begynd at læse og få ny inspiration allerede i dag.


Fredda Galea, konsulent, ejer, freddagalea.dk.


"E-bogen får drømmen ned på jorden. Tak for den jordnære beskrivelse. Kan varmt anbefales."Mikala Rosenkilde, forfatter og vært på podcasten "De mystiske dyr."


"De glæder mig altid, når de dumper ind. Jeg er imponeret over dit drive (slow, naturligvis 🙂 ) og mærker blodtrykket sænkes, når jeg læser dine fine skriv."

Spørgsmål og svarHvornår kan jeg begynde?

Med det samme! Lige så snart du har gennemført dit køb, får du adgang til mit online-læringsunivers. Der finder du alt materialet.

Hvorfor er det så billigt?

Fordi jeg brænder for at formidle budskabet om, at det godt kan lade sig gøre at skrue ned for tempoet og leve et langsomt, enklere og rigere liv. Prisen dækker udgifter til software, hosting og annoncering.

Kan jeg downloade og printe bøgerne?

Ja, du får bøgerne som printbare PDF-filer i A4-format. Du kan downloade dem, lige så mange gange, som du vil, men husk venligst, at er copyrightede, og deling med andre er ulovligt ifølge dansk lov.

Hvad, hvis jeg er utilfreds?

Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages garanti. Er du ikke tilfreds så sender du mig blot en mail i løbet af de første 30 dage efter dit køb. Så får du dine penge tilbage. Uden spørgsmål.

Du køber lige her