Genstart - fra udbrændt til energifyldt i 5 enkle trin

Et mikrokursus, der kort og klart hjælper dig til at komme ud af udbrændthed

 • Føler du dig træt og udbrændt?
 • Har du mest lyst til at gemme dig under dynen, når du vågner hver morgen?
 • Har du mistet overblikket?
 • Savner du at få dit gå-på-mod tilbage?
 • Vil du gerne finde energien igen?
 • Og gøre det på en måde, der er overskuelig og til at gå til?

Så er dette mikrokursus lige noget for dig.

I 5 enkle trin får du praktiske ideer til at komme ud af din udbrændthed og genstarte dig selv - lidt ligesom du kan gøre det med en computer, hvor du trykker “genstart.”

Vi kan alle blive ramt af udbrændthed. Jeg ved det, for jeg har prøvet det selv. Det er en del af livet, men det er også vigtigt at komme ud af udbrændtheden igen. Hvis ikke, så kan udbrændtheden føre til alvorligere tilstande, som kronisk stress, angst og depression.

Nu kan du følge en skridt-for-skridt proces – hvor jeg er din personlige vejleder – der hjælper dig ud af udbrændtheden. Du får den i et handy format, som du kan gå til hvor som helst og når som helst - og du kan begynde med det samme. Du har adgang til materialet 24 timer i døgnet, 365 dage om året, og du har det på den enhed, der er bedst for dig, telefon, tablet eller computer.

Genstart - fra udbrændt til energifyldt i 5 enkle trin er et mikrokursus, hvor du selv vælger, om du foretrækker det på tekst (lækkert designet PDF) eller på lyd (5 lydfiler). Læser du, tager det dig halvanden time at komme igennem kurset ved normal læsehastighed. Lytter du, tager det godt to timer. Derefter kan du gå ud og tage de konkrete tips fra kurset og bruge dem i din hverdag. Og du kan vende tilbage til materialet lige så ofte, som du ønsker, hvis du lige skal have et skud motivation, kærlighed eller blot repetere noget, du synes var vigtigt.

Vigtigst af alt får du en proces, der kan virke uoverskuelig delt op i enkle trin, som du kan følge skridt-for-skridt. Det tror jeg er vigtigt, hvis du føler dig udbrændt. Så skal det ikke være for omfattende og kompliceret. Det skal tværtimod være til at gå til.

Kurset er baseret på grundtankerne i mine to anmelderroste bøger, Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress og Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening.

 

Start med det samme!"Ole Ditlev Nelsen har skrevet en konkret og vidunderlig bog."

- Tidsskriftet Balance, anmeldelse af bogen "Om at leve", som dette mikrokursus er delvist baseret på.

Derfor har jeg lavet Genstart

Jeg har selv bokset med udbrændthed, og jeg ved, hvor stor en forskel det kan gøre, hvis man kan genstarte sig selv gennem de små og helt konkrete skridt, man kan tage i hverdagen. Derfor ved jeg også, at de forslag, du får i dette kursus, kan hjælpe dig. De har hjulpet mig og gjort en positiv forskel i mit liv.

Jeg har derfor lavet dette mikrokursus, der skærer ind til benet, fokuserer på det vigtigste, kan tages på kort tid, og som er billigt at købe.

Det får du i Genstart - fra udbrændt til energifyldt i 5 enkle trin

 • Et komplet, men samtidig overskueligt kursus, der er delt ind i 5 moduler.
 • En række konkrete og lavpraktiske tips, der hjælper dig ud af udbrændthed.
 • En flot designet PDF, hvis du foretrækker kurset som tekst. Du kan printe kurset ud, hvis du ønsker det.
 • 5 lydfiler (mp3) i høj kvalitet, hvis du hellere vil have kurset på lyd.
 • Som en helt særlig bonus får du lydbogen “Søndagslisten 2021” med samtlige artikler og essays fra den populære Søndagslisten. De handler om det enkle, det langsomme og det meningsfulde liv, og de giver dig ekstra mange tips til din genstart.


"De mange konkrete tips og råd til en langsom hverdag med fordybelse er bogens styrke."

- DBC Lektørudtalelse, materialevurdering af bogen "Om at leve - sænk tempoet og lev et liv med mening," hvis grundtanker dette mikrokursus også er baseret på.

Om Ole Ditlev Nielsen


Ole Ditlev Nielsen
Ole Ditlev Nielsen
Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen, og jeg er forfatter, foredragsholder og blogger, der skriver om langsomhed, og det enkle, meningsfulde liv. Det er ind til videre blevet til otte bøger, over 100 foredrag rundt om i Danmark og en mailingliste med knap 4.000 abonnenter.

Mit faglige afsæt er som cand. mag, i historie og dansk, og jeg har arbejdet med pædagogik, undervisning og formidling i mere end 20 år. Det er det udgangspunkt, jeg bruger til at formidle min tanker og ideer i form af konkrete tips og værktøjer, som jeg giver videre til dig.

Når jeg ikke skriver bøger eller holder foredrag, lever jeg et langsomt liv på Amager med min hustru Kirstine, mine børn Cecilie og Mikkel og vores hund Chili.

Du kan se mere om mit arbejde på 20skridt.dk.

 

Dit materiale


  Mikrokurset som tekst
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding

Ofte stillede spørgsmål


Hvornår og hvordan får jeg adgang til kurset?
Lige så snart du har gennemført dit køb (sikker betaling), får du adgang til mit online-læringsunivers. Der ligger det hele klar til dig.
Kan jeg downloade filerne og beholde dem altid?
Ja, tekstversionen af kurset får du som PDF, og lydversionen som mp3-filer. Du kan downloade det hele og gemme det på din foretrukne enhed. Du kan bruge det lige så meget, som du lyster, men husk gerne, at materialet er copyrightet, så det ikke er tilladt at dele det med andre.
Kan jeg printe PDF'en?
Ja, du får den i et A4-format, der er lige til at printe ud. Det synes jeg, er en god idé at gøre, især hvis du sætter det i en mappe.
Hvad, hvis jeg er utilfreds?
Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages.garanti. Du sender mig blot en mail de første 30 dage efter dit køb, og så får du dine penge tilbage. Jeg stiller ikke spørgsmål.
Hvad får jeg helt præcist?
Du får kurset som både PDF-fil og som 5 mp3-filer, et for hvert modul. PDF-filen er på 54 sider, lydfilerne tager omkring halvanden time, og så kan du selv vælge. Bonusser leveres også som PDF og mp#.

Start med det samme!