Lydbog: Søndagslisten 2021

Alle artikler og essays fra Søndagslisten i 2021.

De seneste år har jeg hver søndag skrevet en artikel om at sænke tempoet og søge roen i en urolig verden. Den går ud til de ca. 4.000 abonnenter på Søndagslisten, men nu har jeg for første gang nogensinde samlet et helt års artikler i bogform.

Lydbogen dækker perioden fra december 2020 til december 2021, og det er blevet til en bog med både eftertanke og konkrete tips til et enklere og langsommere liv. Du får den som enten e-bog eller lydbog i et roligt univers, uden forstyrrende reklamer. Der er 234 sider (eller mere end seks timers lyd) med refleksion, perspektiver og ideer til at gå en anden vej i tilværelsen – for første gang samlet på ét sted.


"De glæder mig altid når de dumper ind. Jeg er imponeret af dit drive (slow, naturligvis 🙂) og mærker blodtrykket sænkes, når jeg læser dine fine skriv."

- Mikala Rosenkilde, Forfatter, vært på den populære podcast "De mystiske dyr."

Om Ole Ditlev Nielsen


Ole Ditlev Nielsen
Ole Ditlev Nielsen
Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen, og jeg er forfatter, foredragsholder og blogger, der skriver om langsomhed, og det enkle, meningsfulde liv. Det er ind til videre blevet til otte bøger, over 100 foredrag rundt om i Danmark og en mailingliste med knap 4.000 abonnenter.

Mit faglige afsæt er som cand. mag, i historie og dansk, og jeg har arbejdet med pædagogik, undervisning og formidling i mere end 20 år. Det er det udgangspunkt, jeg bruger til at formidle min tanker og ideer i form af konkrete tips og værktøjer, som jeg giver videre til dig.

Når jeg ikke skriver bøger eller holder foredrag, lever jeg et langsomt liv på Amager med min hustru Kirstine, mine børn Cecilie og Mikkel og vores hund Chili.

Du kan se mere om mit arbejde på 20skridt.dk.

Dit materiale


  Søndagslisten 2021
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan får jeg adgang til lydbogen?
Så snart du har gennemført dit køb (sikker betaling), får du adgang til mit online-læringsunivers. Der finder du lydbogen.
Kan jeg downloade lydbogen?
Ja, du kan hente lydbogen som mp3-lydfil og gemme den der, hvor du foretrækker det.
Hvad, hvis jeg er utilfreds??
Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages-garanti. Du sender mig blot en mail inden for de første 30 dage efter dit køb, og så får du alle dine penge igen. Jeg stiller ikke spørgsmål.

Start med det samme!