Gavekort: Skriv din livshistorie

Giv kurset til en, der vil skrive sit livs fortælling.

Kender du en, der vil:
 • Efterlade et vigtigt spor til eftertiden?
 • Forstå sig selv bedre?
 • Fordybe sig i en meningsfuld og terapeutisk aktivitet?
 • Hjælpe sine efterkommere med at forstå, hvor de kommer fra?
 • Udfolde sig kreativt og gøre noget, der er sjovt?
 • Opleve en følelse af formål, der giver dig lyst til at gå i gang?
 • Skrive en bog?

Så er det en god idé at forære den person audiokurset Skriv din livshistorie.

Uanset, om man er 25, 55 eller 85 år er det at skrive sin livshistorie noget af det mest meningsfulde, du kan gøre. Man bliver klogere på sig selv, på verden og det, man er rundet af. Samtidig giver du noget værdifuldt videre til dem, der følger efter.

Nu kan man følge en skridt-for-skridt proces – hvor jeg er den personlige vejleder – der hjælper den person du forærer gavekortet til. til at skrive sin livsfortælling. Processen kommer i et handy format, som man kan gå til hvor som helst og når som helst - og man kan begynde med det samme. Man har adgang til materialet 24 timer i døgnet, 365 dage om året, og du har det på den enhed, der er bedst for dig, telefon, tablet eller computer.

Skriv din livshistorie er et audiokursus med syv grundige lektioner, man kan lytte til til igen og igen. Man får tips og ideer, øvelser, refleksioner og worksheets til hver lektion. Man bliver overrasket, underholdt og vigtigst af alt får man en proces, der kan virke uoverskuelig, splittet op i en enkel proces, som man kan følge skridt for skridt.

Derfor har jeg lavet Skriv din livshistorie

Jeg tror på kraften i fortællinger, jeg tror på historien og jeg tror på den kreative proces. Det er en treenighed, der gør, at jeg er overbevist, at det er godt for dig at skrive din livshistorie, og det er godt for verden at høre den.

I mit virke som forfatter har jeg i bogen Det fremmede og det kendte delt min livsfortælling, og af de otte bøger jeg har skrevet, var det den, hvor skriveprocessen gav mig mest glæde. Samtidig har jeg gennem forløbet Skriv en bog hjulpet andre til at dele deres historier, og jeg har set, hvordan de historier løfter de mennesker, der fortæller dem.

Derfor er det vigtigt for mig, at man fortæller sin livshistorie. Og som forfatter, underviser i skriftlig kommunikation gennem 20 år og en uddannelse som cand. mag i historie er jeg fagligt rustet til at hjælpe dig til at skrive din historie.


"Samarbejdet med Ole var en stor hjælp til at gå fra ide til selve skriveprocessen og endelig udgivelse. Særlig fordi jeg ikke har en faglig baggrund som skribent, var det konstruktivt at få sparring om ideer, muligheder og faldgruber i forhold til mit bogprojekt".

- Peter Sung Kristensen, Forfatter til bogen "Dubai bag facaden."

Start med det samme!Det får man i Skriv din livshistorie

Dette audiokursus er enkelt, effektivt og lige til at gå til. Man får et praktisk og fleksibelt format, og man kan lytte til det hele igen og igen - også når man er på farten, og har sin telefon i lommen. Man kan glæde sig til:

 • En introduktionsvideo, der giver dig de vigtigste principper, når du skal skrive din livshistorie.
 • 7 audio-sessioner i topkvalitet, der giver dig inspiration, tips og en køreplan for dit skrivearbejde.
 • Praktiske worksheets til hver session.
 • En bonus-skabelon i Word, som du kan bruge, når du går i gang med at skrive.
 • E-bogen “Skriv skarpt” med tips og tricks til at skrive bedre.

Kernen i kurset er de syv audio-sessioner med mere end tre timers velproduceret lyd og tilhørende øvelser. De tager kursisten gennem hele processen med at skrive en livshistorie og har disse temaer.

 • Dit hvorfor og dit fokus.
 • Scener fra dit liv - friskrivning.
 • Læg puslespillet - form og genre.
 • Research.
 • Vær modig - også med sproget.
 • Revidér dit manuskript.
 • Sådan udgiver og sælger du (hvis du vil).

Det er kreativitet, fordybelse og vigtige minder i en fleksibel pakke, du pakker ud hvor og hvornår, det passer dig - og som du kan åbne igen og igen.

"Det har været særdeles spændende at arbejde med Ole Ditlev Nielsen. Hans inspiration og erfaring har gjort min originale idé til en fin bog. Gennem hele processen har Oles positive og konstruktive råd klart styrket min kreativitet og skrivelyst. Ole har virkelig skabt struktur og læsevenlighed i min bog.

- Klaus Rune Hansen, Forfatter, foredragsholder og vinbonde, bosat i Frankrig.

Prisen er næsten det bedste…

Online-kurser er tit dyre, men Skriv din livshistorie får du for det samme som en enkelt tur i Netto koster dig. Du får permanent adgang til audio-sessionerne, worksheets, videoer, bogskabelonen og e-bogen med skrivetips for blot 245,- kroner.

Det er præcis den værktøjskasse, du har brug for for at skrive din livshistorie. Den er til at betale, og du kan begynde med det samme.

Du får det godt og bliver klogere af at skrive din livsfortælling. Verden vil takke dig for det. Du tage det første skridt i dag.

Du kan forære Skriv din livshistorie til en af dine kære

Har du et familiemedlem, en gammel ven eller andre, som vil have stor glæde af at skrive deres livsfortælling?

Så kan du give kurset til vedkommende ved at få et personligt gavekort. Det fungerer sådan her:

 1. Du køber kurset på denne side,
 2. Efter kort tid modtager du på din mail et elektronisk gavekort med en personlig kode.
 3. Den, du giver kurset til bruger koden til at få adgang til alt materialet i kurset.

Så enkelt kan det gøres. Gavekortet er lækkert designet, så du kan printe det ud og gøre gaven mere festlig, hvis du ønsker det. Koden er ikke tidsbegrænset og giver permanent adgang til materialet.

 

Om Ole Ditlev Nielsen


Ole Ditlev Nielsen
Ole Ditlev Nielsen
Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen, og jeg er forfatter, foredragsholder og blogger, der skriver om langsomhed, og det enkle, meningsfulde liv. Det er ind til videre blevet til otte bøger, over 100 foredrag rundt om i Danmark og en mailingliste med knap 4.000 abonnenter.

Mit faglige afsæt er som cand. mag, i historie og dansk, og jeg har arbejdet med pædagogik, undervisning og formidling i mere end 20 år. Det er det udgangspunkt, jeg bruger til at formidle min tanker og ideer i form af konkrete tips og værktøjer, som jeg giver videre til dig.

Når jeg ikke skriver bøger eller holder foredrag, lever jeg et langsomt liv på Amager med min hustru Kirstine, mine børn Cecilie og Mikkel og vores hund Chili.

Du kan se mere om mit arbejde på 20skridt.dk.

Dit materiale


  Sådan henter du dit gavekort
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding

Ofte stillede spørgsmål


Hvornår starter kurset, og hvornår slutter det?
Det starter nu, og du bestemmer selv, hvornår det slutter. Lige så snart du har gennemført dit køb, får du adgang til mit online-læringsunivers. Der finder du de 7 audio-sessioner, dine worksheets med øvelser og dit bonusmateriale. Det er et online-kursus, hvor du selv bestemmer tempoet - det er op til dig, hvornår du indleder kurset, og hvornår du afslutter det.
Hvor lang tid har jeg adgang til kurset?
Hvordan synes du "livsvarig adgang" lyder? Efter du har tilmeldt dig, så kan du downloade alt materialet og have det til evig tid - og du kan tilgå det fra alle dine devices, computer, smartphone og tablet som for eksempel iPad..
Hvad nu, hvis jeg er utilfreds?
Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages garanti. Er du ikke tilfreds så sender du mig blot en mail i løbet af de første 30 dage efter dit køb. Så får du dine penge tilbage. Uden spørgsmål.

Start med det samme!