5adcze3fssxpg7jc4lay

Skriv en bog

Lær, hvordan du skriver en bog, og får den ud i verden - skridt for skridt.

   Se video

En konkret køreplan for, hvordan du kommer i mål med din bog

Drømmer du om at skrive en bog? Det er der mange, der gør, for det er fantastisk at skrive, at se en idé blive til tanke og handling, der kommer på skrift, og til sidst ender som en “rigtig” bog. Jeg kender selv drømmen, for jeg havde den i mere end 20 år. Alligevel nåede jeg at fylde 38, før jeg debuterede som forfatter.

Siden er det på mindre end fire år blevet til fem bøger, der er udgivet på et etableret forlag. Min ambition med dette kursus er at hjælpe dig til en hurtigere og bedre proces ved at dele de bedste tips, tricks og råd fra mit eget forfatterværksted. Råd, du kan bruge og anvende i arbejdet med at skrive og få udgivet din egen bog.

Kurset er inddelt i 5 moduler, der dækker de vigtigste aspekter af processen med at skrive en bog, og tager dig fra idé over udvikling af de rette personlige vaner til et færdigt produkt. Du får personlig coaching undervejs og et unikt indblik i, hvordan man arbejder som professionel forfatter. Gennem videopræsentationer, øvelser og bonusmateriale får du alle de redskaber, du skal bruge for at komme i mål med dit bogprojekt.


Kurset er bygget op i disse moduler

  • Fundament – at gøre dig klar til at skrive en bog, finde frem til hvilken bog, du vil skrive og udarbejde en synopsis, der giver dig de bedste betingelser for at få din bog skrevet og ud i verden.
  • De personlige vaner – at skrive en bog er et projekt, der forudsætter gode personlige vaner og de rigtige prioriteringer af din tid. I dette modul lærer du, hvordan du gør det til en vane at skrive kontinuerligt.
  • Skriveprocessen – lær, hvordan du sætter dit manuskript på skinnergennem en skriveproces, hvor du ikke mister overblikket, men får ord ned på papiret og har øje på målet.
  • Sprogværkstedet – de vigtigste bolte og møtrikker, der har betydning for at en god idé, også bliver til en god bog med et flydende og læseværdigt sprog.
  • Affyringsrampen – er det modul, hvor du lærer det vigtigste om at få din bog ud i verden. Selvudgivelse vs. traditionelle forlag, markedsføring, kontrakter, lancering, positionering og, hvad du i øvrigt har brug for at vide.
  • Bonusmateriale – ekstra øvelser, brugbare links, gratis boguddrag, en autentisk, kontraktgivende synopsis og meget andet.


”Online kurset gav mig den perfekte ramme til skabelsen af min første bog.
Ole har hele vejen igennem været en god støtte og virkelig hjælpsom.

Jeg valgte at bruge den medfølgende session da bogen var skrevet færdig.
Ole delte åbent af sine erfaringer, da jeg bad om hjælp til alt det der har med udgivelsen at gøre.

Jeg har fået virkelig meget for pengene, og kan varmt anbefale online kurset”.

(Helle Sommer, coach og forfatter, www.hellesommer.dk).

Start med det samme! 

Din underviser


Ole Ditlev Nielsen
Ole Ditlev Nielsen

Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen, og jeg er forfatter og underviser. Mine bøger er alle udkommet på Dansk Psykologisk Forlag, og de handler blandt (meget) andet om undervisning, forandringer og stress. Ved siden af mit forfatterskab, en masse rejser og en hel del LEGO-byggeri med mine børn, driver jeg kursusvirksomheden 20 Skridt.

Jeg tror på, at vi kan skabe resultater, prioritere vores tid bedre og opnå store, positive forandringer gennem små, men vedholdende skridt. På den måde har jeg på lidt over tre år skrevet og fået udgivet fem bøger- herunder den anmelderroste Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress - holdt et væld af foredrag og kurser og skabt denne online-skole. Jeg brænder for at give sin viden fra mig og for at hjælpe andre, men altid med et fagligt udgangspunkt, hvor jeg trækker både på min viden som fagbogsforfatter og på mine personlige erfaring som underviser.

Jeg har arbejdet med undervisning og læring siden 2001, og har udviklet en effektiv læringsmetode, der handler om, at du lærer tingene med små skridt ad gangen. Jeg har undervist i dansk, kommunikation, livsstil og læring for både børn, unge og voksne. Det giver et godt udgangspunkt for at undervise på dette kursus, hvor fagligheden går hånd i hånd med at give dig helt konkrete forslag til, hvad du kan gøre i din hverdag.

Jeg er født i 1975, bor i København med min hustru og to børn, men rejser ofte til Sydøstasien med familien. På den måde er jeg selv gået fra et stresset liv i trædemøllen til at realisere en drøm om at være forfatter og underviser og leve af det. Jeg deler min tid mellem at skrive bøger, holde foredrag, undervise og udvikle online-kurser om de emner, jeg både har faglig ekspertise og passion for. Du kan se mere på www.20skridt.dk.


Dit materiale 

Ofte stillede spørgsmål


Hvornår starter kurset, og hvornår slutter det?
Kurset starter nu, og det slutter aldrig! Det er et online-kursus, hvor du selv bestemmer tempoet - det er op til dig, hvornår du indleder kurset, og hvornår du afslutter det.
Hvor lang tid har jeg adgang til kurset?
Hvordan synes du "livsvarig adgang" lyder? Efter du har tilmeldt dig, så har du ubegrænset adgang til kurset, så længe du lyster - og du kan tilgå det fra alle dine devices, computer, smartphone og tablet som for eksempel iPad..
Hvad nu, hvis jeg er utilfreds?
Vi vil gøre alt for, at du ikke er utilfreds! Er du alligevel ikke tilfreds med dit køb, så kontakt os op til 30 dage efter købet, og du får alle dine penge tilbage.
Er det lige meget, om jeg skriver en fagbog eller skønlitteratur?
Ja, kurset henvender sig til alle forfattere eller vordende forfattere. Det lærer dig de systemer og strukturer, som Ole selv har anvendt, og som har sikret ham fem bogkontrakter på mindre end fire år, og de gælder uanset genre. Samtidig lærer du grundlæggende principper for godt sprog, for grammatik og for markedsføringen af din bog, som er fælles for alle bøger.
Hvordan booker jeg min coaching-samtale med Ole?
Du sender Ole en mail på [email protected], og han sender en mail tilbage med et par supplerende spørgsmål til dig og din bog (så han kan forberede sig til samtalen) og et link med 3-5 forslag til et tidspunkt. Samtalen afvikles via Skype.
Kan jeg være sikker på, at min bog bliver en bestseller, hvis jeg tager dette kursus?
Nej, bestsellernes veje er uransagelige! Men hvis du laver kursets øvelser, og følger de systemer og strukturer, du lærer på kurset, så får du din bog færdig og har mulighed for at få den ud i verden.

Start med det samme!