Skriv en bog

Lær, hvordan du skriver en bog, og får den ud i verden - skridt for skridt.

   Se video

Kunne du tænke dig?

 • At føle glæden ved at skrive?
 • At udvikle din idé om en bog til at blive et rigtigt manuskript?
 • At se din bog blive udgivet og komme ud til læserne?

Så er Skriv en bog et online-kursus, der er skabt til dig.

Du får et unikt indblik i, hvordan man arbejder som professionel forfatter. Gennem vejledning, videopræsentationer, øvelser og bonusmateriale får du alle de redskaber, du skal bruge for at komme i mål med dit bogprojekt.

Der er to elementer i Skriv en bog

 • Personlig coaching – du får to personlige samtaler på Skype på hver en time, hvor vi taler om lige præcis dit bogprojekt. Samtidig får du to inspirationsvideoer, der er produceret specielt til dig. De indeholder konkrete tips og råd til lige nøjagtig din situation og er lavet på baggrund af dine svar på spørgsmål, jeg har stillet dig.
 • Et online-kursus – med mere end 20 videolektioner, skriveøvelser og bonusmateriale som for eksempel en autentisk synopsis, der har givet kontrakt hos et etableret forlag. Kurset er skabt med udgangspunkt i mine erfaringer med at skrive otte anmelderroste bøger, skrive kontrakter med forlag og få dem etableret på markedet.


”Online kurset gav mig den perfekte ramme til skabelsen af min første bog.
Ole har hele vejen igennem været en god støtte og virkelig hjælpsom.

Jeg valgte at bruge den medfølgende session da bogen var skrevet færdig.
Ole delte åbent af sine erfaringer, da jeg bad om hjælp til alt det der har med udgivelsen at gøre.

Jeg har fået virkelig meget for pengene, og kan varmt anbefale online kurset”.

- Helle Sommer, Coach og forfatter, www.hellesommer.dk.

Start med det samme! 

"Samarbejdet med Ole var en stor hjælp til at gå fra ide til selve skriveprocessen og endelig udgivelse. Særlig fordi jeg ikke har en faglig baggrund som skribent, var det konstruktivt at få sparring om ideer, muligheder og faldgruber i forhold til mit bogprojekt".

- Peter Sung Kristensen, Forfatter til bogen "Dubai bag facaden."

Kurset er bygget op i disse moduler

 • Fundament – at gøre dig klar til at skrive en bog, finde frem til hvilken bog, du vil skrive og udarbejde en synopsis, der giver dig de bedste betingelser for at få din bog skrevet og ud i verden.
 • De personlige vaner – at skrive en bog er et projekt, der forudsætter gode personlige vaner og de rigtige prioriteringer af din tid. I dette modul lærer du, hvordan du gør det til en vane at skrive kontinuerligt.
 • Skriveprocessen – lær, hvordan du sætter dit manuskript på skinner gennem en skriveproces, hvor du ikke mister overblikket, men får ord ned på papiret og har øje på målet.
 • Sprogværkstedet – de vigtigste bolte og møtrikker, der har betydning for at en god idé, også bliver til en god bog med et flydende og læseværdigt sprog.
 • Affyringsrampen – er det modul, hvor du lærer det vigtigste om at få din bog ud i verden. Selvudgivelse vs. traditionelle forlag, markedsføring, kontrakter, lancering, positionering og, hvad du i øvrigt har brug for at vide.
 • Bonusmateriale – ekstra øvelser, brugbare links, gratis boguddrag, en autentisk, kontraktgivende synopsis og meget andet.

Du kan tilgå materialet 24 timer i døgnet, 365 dage om året og på alle dine devices.

Din investering i at indfri din drøm om at blive forfatter og se din bog blive udgivet er 1.950 kroner. Det svarer ifølge Danmarks Statistik til under en sjettedel af, hvad en almindelig familie bruger på café og restaurantbesøg om året. Valget er dit.

"Det har været særdeles spændende at arbejde med Ole Ditlev Nielsen. Hans inspiration og erfaring har gjort min originale idé til en fin bog. Gennem hele processen har Oles positive og konstruktive råd klart styrket min kreativitet og skrivelyst. Ole har virkelig skabt struktur og læsevenlighed i min bog.


Jeg glæder mig til komme igang med mit næste bogprojekt, og det skal helt sikkert være med Ole, som coach!"

- Klaus Rune Hansen, Forfatter, foredragsholder og vinbonde, bosat i Frankrig.

Om Ole Ditlev Nielsen


Ole Ditlev Nielsen
Ole Ditlev Nielsen

Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen. I 2014 sagde jeg et godt job op for i stedet at leve langsommere, have mere tid til mine børn og forfølge en drøm om at være forfatter og underviser og leve af det. Den beslutning har jeg aldrig fortrudt. Det er en af grundene til, at jeg dag brænder for at hjælpe andre til at tage de små skridt, der i længden gør den store forskel i tilværelsen.

Når jeg ikke skriver bøger, holder jeg foredrag, freelance-underviser, leger med mine børn eller er ude at rejse, ofte til Sydøstasien. Jeg skriver en ugentlig blog, der hedder Søndagslisten, og du kan se meget mere om det hele på min hjemmeside 20 Skridt.

København er min hjemby, men jeg har holdt mere end 100 foredrag, workshops og kurser over hele Danmark. Jeg er gift med Kirstine og far til Cecilie og Mikkel.


Dit materiale 

Ofte stillede spørgsmål


Hvornår starter kurset, og hvornår slutter det?
Kurset starter nu, og det slutter aldrig! Det er et online-kursus, hvor du selv bestemmer tempoet - det er op til dig, hvornår du indleder kurset, og hvornår du afslutter det.
Hvor lang tid har jeg adgang til kurset?
Hvordan synes du "livsvarig adgang" lyder? Efter du har tilmeldt dig, så har du ubegrænset adgang til kurset, så længe du lyster - og du kan tilgå det fra alle dine devices, computer, smartphone og tablet som for eksempel iPad..
Hvad nu, hvis jeg er utilfreds?
Jeg vil gøre alt for, at du ikke er utilfreds! Er du alligevel ikke tilfreds med dit køb, så skriv til mig op til 30 dage efter købet, og du får alle dine penge tilbage.
Er det lige meget, om jeg skriver en fagbog eller skønlitteratur?
Ja, kurset henvender sig til alle forfattere eller vordende forfattere. Det lærer dig de systemer og strukturer, som Ole selv har anvendt, og som har sikret ham fem bogkontrakter på mindre end fire år, og de gælder uanset genre. Samtidig lærer du grundlæggende principper for godt sprog, for grammatik og for markedsføringen af din bog, som er fælles for alle bøger.
Hvordan booker jeg mine to coaching-samtaler?
Du sender mig en mail på [email protected], og han sender en mail tilbage med et par supplerende spørgsmål til dig og din bog og et link med 3-5 forslag til et tidspunkt. Samtalerne afvikles via Skype.
Kan jeg være sikker på, at min bog bliver en bestseller, hvis jeg tager dette forløb?
Nej, bestsellernes veje er uransagelige! Men hvis du laver kursets øvelser, og følger de systemer og strukturer, du lærer på kurset, så får du din bog færdig og har mulighed for at få den ud i verden.

Start med det samme!