Vil du gerne et sted hen, hvor …


… du ikke behøver at konkurrere og sammenligne dig selv med andre?

… du oplever en af tilværelsens vigtigste gaver: at have tid til det, der betyder noget for dig?

… du er mindre stresses?

… får dybere oplevelser sammen med de mennesker, du holder af?

… ikke altid har så travlt?

… du kan udfolde dig kreativt, hvis du har lyst?

… ikke føler dig udbrændt af alt det, du skal nå?

Så vil du have glæde af en lang række konkrete tips og ideer til at geare ned, vælge fra og fokusere på det, der er meningsfuldt, og som giver dig glæde i hverdagen.

Og så er Slow Club + Det lille stresskursus skabt til dig.

Hej, jeg hedder Ole...


...og jeg har lavet Slow Club og Det lille stresskursus, fordi jeg tror på værdien i at sænke tempoet i en alt for travl verden.. Materialet trækker på grundtankerne i mine bøger Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress og Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening. Jeg er forfatter, foredragsholder og blogger, der skriver om langsomhed, og det enkle, meningsfulde liv.

Når jeg ikke skriver bøger eller holder foredrag, lever jeg et langsomt liv på Amager med min hustru Kirstine, mine børn Cecilie og Mikkel og vores hund Chili.

Du kan se mere om mit arbejde på 20skridt.dk.

Du betaler 82 øre om dagen, og så har du adgang lige så længe, du selv har lyst.


Jens Denborg, projektleder, om Det lille stresskursus.


"Det Lille Stresskursus er virkelig godt. Det var letfordøjeligt og samtidig meget afklarende ift problematikker og hvad man selv kan gøre for at forbedre sin situation. Et kursus jeg kan anbefale til alle som døjer med ikke alt for alvorlig stress (og det er jo desværre de fleste af os). "

Pia Ebbesen Nielsen, Vejle, om Slow Club


"For mig er Slow Club, det sted jeg søger hen, når jeg opdager, jeg har for mange jern i ilden. Så finder jeg ind til der, hvor jeg husker, at det er ok at sidde og hækle og lytte til en e-bog. Gå en tur. At det er ok "bare at være."

Hvornår kan jeg begynde?

Med det samme! Lige så snart du har gennemført dit køb, får du adgang til mit online-læringsunivers. Der finder du alt materialet.

Er dette tilbud permanen?

Nej, tilbuddet om at få Slow Club og Det lille stresskursus sammen gælder kun i april 2022. Efter 30/4 2022 forsvinder det.

Hvorfor er det så billigt?

Fordi langsomheden og det stressfri liv er min hjertesag! Jeg ved godt, at det er i modstrid med, hvad produktivitetseksperter og mange politikere siger, men jeg tror, verden bliver et bedre sted, hvis vi sænker tempoet. De 25 kroner om måneden går til at dække udgifter til software og hosting, der sikrer, at du har en driftssikker og visuelt indbydende platform.

Hvor lang tid har jeg adgang til Slow Club og Det lille Stresskursus?

Så længe som du selv vælger at være medlem! Efter du har tilmeldt dig, så har du ubegrænset adgang til materialet, så længe du lyster - og du kan tilgå det fra alle dine enheder.. Dit månedsabonnement fortsætter, indtil du selv siger det op. Det kan du gøre på 30 sekunder med tre hurtige klik.

Er der bindingsperioder?

Nej.

Hvad, hvis jeg er utilfreds?

Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages garanti. Er du ikke tilfreds så sender du mig blot en mail i løbet af de første 30 dage efter dit køb. Så får du dine penge tilbage. Uden spørgsmål.Hvad, hvis jeg er utilfreds?

Få pakken med Slow Club og Det lille stresskursus for kun 25,- om måneden!