Slow Club

En hverdag med ro på.

Slow Club er din vejviser til et liv med tid og overskud til det, der er vigtigt for dig.

Du behøver ikke lave hele dit liv om for at få en hverdag med ro, balance og overskud. Du kan tage små skridt ad gangen i stedet.

Slow living er en livsstil, der hjælper dig af med stress og jag. Det er et liv, hvor det ikke længere handler om at gøre tingene HURTIGT, men om at gøre dem GODT. Om at opleve MENING i hverdagen og føle ro i sindet.

Slow Club er den alt-i-en-værktøjskasse, du behøver for at leve et langsommere og enklere liv. Du får redskaber, viden og støtte på din rejse til et liv med slow living. Det får du gennem videolektionerne i Slow living masterclass, podcast, Danmarks største Slow-bibliotek E-bøger, lydfiler og sparring med ligesindede. Slow Club samler det hele på et sted, så du altid har inspiration og motivation til et roligt liv ved hånden.

Slow Club er for dig, hvis...

  • Du gerne vil have mere tid i hverdagen.
  • Du gerne vil ud af hamsterhjulet.
  • Du har noget kreativt indeni dig, der brænder for at komme ud.
  • Du gerne vil gå ombord i slow food, slow homes, slow work og hvad der ellers hører til en langsom livsstil.
  • Du er villig til med små skridt ad gangen og med støtte undervejs at lave forandringer i dit liv.

Du kan tilgå Slow Club hvor som helst, når som helst og på alle dine enheder.

Din investering i et liv hvor du har tid til det vigtige, er 95 kroner om måneden. Det svarer til to og en halv take away-cappucinoer - du bestemmer selv, hvad der gør den største forskel i dit liv.


"Slow Club giver et nyt syn og perspektiv for ens tilværelse. Vi kan ALLE lære at leve livet langsomt og mere meningsfuldt. Skønt at blive inspireret i et forum med ligesindede, uagtet vi alle gør det på hver vores måde."

- Michael Koch, Jurist, Fairway Consult og far til to drenge.

I Slow Club får du:

Et komplet program med et væld af inspiration, motivation og dedikation til det langsomme, det enkle og det meningsfulde liv.

  • Slow living Masterclass med mere end 20 videoer.
  • Slow Clubs podcast.
  • E-bøger og lydbøger.
  • En privat inspirationsgruppe på Facebook.
  • Danmarks største Slow-bibliotek med et væld af artikler - både i tekst og lyd.

Materialet er eksklusivt forbeholdt dig, der er medlem af Slow Club. Det fås ikke andre steder. Der kommer løbende nyt til.

Start med det samme!Om Ole Ditlev Nielsen


Ole Ditlev Nielsen
Ole Ditlev Nielsen

Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen. I 2014 sagde jeg et godt job op for i stedet at leve langsommere, have mere tid til mine børn og forfølge en drøm om at være forfatter og underviser og leve af det. Den beslutning har jeg aldrig fortrudt. Det er en af grundene til, at jeg dag brænder for at hjælpe andre til at tage de små skridt, der i længden gør den store forskel i tilværelsen.

Når jeg ikke skriver bøger, holder jeg foredrag, freelance-underviser, leger med mine børn eller er ude at rejse, ofte til Sydøstasien. Jeg skriver en ugentlig blog, der hedder Søndagslisten, og du kan se meget mere om det hele på min hjemmeside 20 Skridt.

København er min hjemby, men jeg har holdt mere end 100 foredrag, workshops og kurser over hele Danmark. Jeg er gift med Kirstine og far til Cecilie og Mikkel.


"De mange konkrete tips og råd til en langsom hverdag er bogens styrke."

- DBC Medier, Lektørudtalelse.

Dit materiale"Slow club er inspirerende for mig at være en del af, da jeg bliver mindet om hvad der er vigtigt for mig."

Kristine Riber, 30 år, Frederiksberg.

Disse kurser er inkluderede i dit købDet lille stresskursus
Du får enkle og konkrete værktøjer til at håndtere og forebygge stress.
Ole Ditlev Nielsen
1.000 kr.

Normalpris: 1.000 kr.


Ofte stillede spørgsmål


Hvornår kan jeg gå i gang?
Så snart du har trykket på "Tilmeld kursus, indtastet dine oplysninger og betalt for den første måned, er du medlem af Slow Club.
Hvor finder jeg materialet?
Når du er blevet medlem af Slow Club, så får du dit eget brugernavn og password, der giver dig adgang til klubben og alt materialet. Det er også via materialet, at du får at vide, hvordan du får adgang til den lukkede Slow Club-gruppe på Facebook.
Hvad nu hvis jeg er utilfreds?
Du kan til hver en tid opsige dit abonnement, hvis du ikke er tilfreds. Du er aldrig bundet for mere end en måned ad gangen.
Hvad nu, hvis det tekniske driller, eller jeg har andre spørgsmål?
Så skal du ikke tøve med at sende mig en mail på [email protected]
Er der en garanti?
Ja. Der er en 30-dages-garanti. Fortryder du dit køb inden for de første 30 dage, så skriver du blot til mig. Så sørger jeg for, at du får dine penge tilbage. Jeg stiller ikke nogen spørgsmål.

Start med det samme!