Crlprzitbuicu1kioaas

Slow Club

Dit online-fællesskab, der hjælper dig til et langsommere og mere meningsfuldt liv. Åbner 15. oktober 2019.. Pris eksklusive moms.

Savner du også at få ro på? Få mere tid til det, der betyder noget for dig? Vil du gerne sænke tempoet i en hastig og hektisk hverdag?

Så er Slow Club det helt rigtige for dig!

Jeg har skabt Slow Club, der hjælper dig til at sætte farten ned og i stedet fokusere på det, der gør dig glad, og som du føler er meningsfuldt. Slow Club er dit digitale fællesskab, hvor du får inspiration, motivation og konkrete værktøjer til et liv med slow living. Gennem online-læringsforløb, webinarer, artikler og videoer, et slow living-bibliotek og sparring med ligesindede, får du de redskaber, der hjælper dig til et langsomt og godt liv.

Det får du adgang til som medlem af Slow Club:

Slow living masterclass: Et online-kursus med 15 lektioner, der introducerer til slow living og de vigtigste aspekter (fx slow food, slow travel og slow parenting).

Din personlige slow-plan: En plan for for et forløb på fire uger, hvor du skridt for skridt for skridt lærer at sænke tempoet og træffe anderledes valg og prioriteringer i din hverdag.

Slow living-biblioteket: Den ultimative samling af de bedste tekster og videoer om slow living. Biblioteket er inddelt i undermapper, så du nemt kan finde rundt og vælge det stof, der er allermest relevant for dig. Biblioteket opdateres løbende, og der kommer nyt og inspirerende materiale til hver eneste måned.

Slow Club podcast: En ugentlig podcast med inspirerende historier om langsomme mennesker, som produceres eksklusivt til medlemmerne af Slow Club

Facebook-gruppen Slow Club: Adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor du og andre medlemmer af Slow Club kan dele jeres bedste tips og tricks til slow living med hinanden. Fomat: Facebook-gruppe.

En ugentlig Q&A-session: Et ugentligt, digitalt fællesmøde for alle klubbens medlemmer, hvor du får inspiration og mulighed for at stille de spørgsmål, der ligger dig allermest på sinde. Sessionerne afholdes ikke i skoleferierne, men på alle andre tidspunkter af året.

2 nye videoforedrag hver måned. Slow Club er et levende og aktivt sted, og hver måned får du et helt nye videoforedrag fra Danmarks førende ekspert i langsomhed.


Måske har du hørt mig tale om slow living i et eller flere af disse medier?Din underviser


Ole Ditlev
Ole Ditlev

Mit navn er Ole Ditlev Nielsen. Jeg er forfatter, underviser og jeg lever langsomt. I 2014 sagde jeg et fint, fast job op for i stedet at leve et liv, hvor jeg har mere tid til det vigtige. For mig er det at have tid til mine børn, min hustru, til at skrive, til at rejse og til at føle at der er ro og balance i min hverdag.

Hvordan man kommer til at leve langsomt, har jeg skrevet om i bogen Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening, og jeg har talt om det i disse programmer på Danmarks Radio og i Radio 24 Syv.

Det er min mission at hjælpe andre til en tilværelse med mindre fart og stress og mere slow living. Det gør jeg gennem bøger, foredrag og Slow Club, som giver dig alle værktøjerne til et langsomt liv samlet på et sted. Jeg ved, at andreogså kan sænke tempoet, for jeg har prøvet det selv.

Professionelt har jeg arbejdet med undervisning og læring siden 2001, og har udviklet en effektiv læringsmetode, der handler om, at du lærer tingene med små skridt ad gangen. Jeg har undervist i dansk, kommunikation, livsstil. Endvidere har jeg skrevet 7 anmelderroste bøger, og tilsammen giver det et godt udgangspunkt for at hjælpe dig med både faglighed og helt konkrete forslag til, hvad du kan gøre i din hverdag.

Jeg er født i 1975, bor i København med min hustru og to børn, men rejser ofte til Sydøstasien med familien. Jeg er selv gået fra et stresset liv i trædemøllen til at realisere en drøm om at være forfatter og underviser og leve af det. Jeg deler min tid mellem at skrive bøger, holde foredrag, undervise i de emner, jeg både har faglig ekspertise og passion for.


Dit materiale


  Velkommen til Slow Club
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding
  Din personlige Slow-plan
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding

Ofte stillede spørgsmål


Hvornår kan jeg gå i gang?
Så snart du har trykket på "Tilmeld kursus, indtastet dine oplysninger og betalt for den første måned, er du medlem af Slow Club.
Hvor finder jeg materialet?
Når du er blevet medlem af Slow Club, så får du dit eget brugernavn og password, der giver dig adgang til klubben og alt materialet. Det er også via materialet, at du får at vide, hvordan du får adgang til den lukkede Slow Club-gruppe på Facebook.
Hvad nu hvis jeg er utilfreds?
Du kan til hver en tid opsige dit abonnement, hvis du ikke er tilfreds. Du er aldrig bundet for mere end en måned ad gangen.
Hvad nu, hvis det tekniske driller, eller jeg har andre spørgsmål?
Så skal du ikke tøve med at sende mig en mail på odn@20skridt.dk.

Start med det samme!