Crlprzitbuicu1kioaas

Slow Club

Dit online-fællesskab, der hjælper dig til et langsommere og mere meningsfuldt liv.

   Se video

Savner du også at få ro på? Få mere tid til det, der betyder noget for dig? Vil du gerne sænke tempoet i en hastig og hektisk hverdag?

Så er Slow Club det helt rigtige for dig!

Jeg har skabt Slow Club, fordi jeg fuldt og fast tror på, at du ved at sætte farten ned, kan komme til at leve et liv, hvor du har tid til det, der er vigtigt for dig. Det har jeg selv gjort, og jeg brænder for at hjælpe andre med at sænke tempoet og fokusere på det, der giver glæde og mening i tilværelsen.

Slow Club er dit digitale fællesskab, hvor jeg lærer dig alt, hvad jeg ved om slow living. Du får inspiration, motivation og konkrete værktøjer til et langsomt liv. Det gør du gennem online-masterclasses, slow talks, podcast, videoer, Danmarks største slow-bibliotek og sparring med ligesindede i en privat Facebook-gruppe. På den måde får du de redskaber, der hjælper dig til et langsomt og godt liv.

Det får du adgang til som medlem af Slow Club:

Slow living masterclass: Et online-kursus med 15 lektioner, der introducerer til slow living og de vigtigste aspekter (fx slow food, slow travel og slow parenting).

Slow living-biblioteket: Danmarks største Slow-bibliotek en ultimative samling af de bedste tekster og videoer om slow living. Biblioteket er inddelt i undermapper, så du nemt kan finde rundt og vælge det stof, der er allermest relevant for dig. Biblioteket opdateres løbende, og der kommer nyt og inspirerende materiale til hver eneste måned.

Slow Club podcast: En podcast med inspirerende historier om langsomme mennesker og anbefalinger af langsom litteratur, som produceres eksklusivt til medlemmerne af Slow Club. Den udkommer i lige uger.

Facebook-gruppen Slow Club: Adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor du og andre medlemmer af Slow Club kan dele jeres bedste tips og tricks til slow living med hinanden. Fomat: Facebook-gruppe.

To årlige events: Det kan være en litterær salon i mit hjem eller en fælles gåtur i naturen, hvor vi lytter til fuglene, taler slow living og inspirerer hinanden til et langsommere liv.

En ugentlig Q&A-session: Et ugentligt, digitalt fællesmøde for alle klubbens medlemmer, hvor du får inspiration og mulighed for at stille de spørgsmål, der ligger dig allermest på sinde. Sessionerne afholdes ikke i skoleferierne, men på alle andre tidspunkter af året.

2 slow talks hver måned. Slow Club er et levende og aktivt sted, og hver måned får du to helt nye videoforedrag fra Danmarks førende ekspert i langsomhed. Dem får du i ulige uger.


Måske har du hørt mig tale om slow living i et eller flere af disse medier?"Slow Club giver et nyt syn og perspektiv for ens tilværelse. Vi kan ALLE lære at leve livet langsomt og mere meningsfuldt. Skønt at blive inspireret i et forum med ligesindede, uagtet vi alle gør det på hver vores måde."

- Michael Koch, Jurist, Fairway Consult og far til to drenge.

Din underviser


Ole Ditlev
Ole Ditlev

Mit navn er Ole Ditlev Nielsen. Jeg er forfatter, underviser og jeg lever langsomt. I 2014 sagde jeg et fint, fast job op for i stedet at leve et liv, hvor jeg har mere tid til det vigtige. For mig er det at have tid til mine børn, min hustru, til at skrive, til at rejse og til at føle at der er ro og balance i min hverdag.

Hvordan man kommer til at leve langsomt, har jeg skrevet om i bogen Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening, og jeg har talt om det i disse programmer på Danmarks Radio og i Radio 24 Syv.

Det er min mission at hjælpe andre til en tilværelse med mindre fart og stress og mere slow living. Det gør jeg gennem bøger, foredrag og Slow Club, som giver dig alle værktøjerne til et langsomt liv samlet på et sted. Jeg ved, at andreogså kan sænke tempoet, for jeg har prøvet det selv.

Professionelt har jeg arbejdet med undervisning og læring siden 2001, og har udviklet en effektiv læringsmetode, der handler om, at du lærer tingene med små skridt ad gangen. Jeg har undervist i dansk, kommunikation, livsstil. Endvidere har jeg skrevet 7 anmelderroste bøger, og tilsammen giver det et godt udgangspunkt for at hjælpe dig med både faglighed og helt konkrete forslag til, hvad du kan gøre i din hverdag.

Jeg er født i 1975, bor i København med min hustru og to børn, men rejser ofte til Sydøstasien med familien. Jeg er selv gået fra et stresset liv i trædemøllen til at realisere en drøm om at være forfatter og underviser og leve af det. Jeg deler min tid mellem at skrive bøger, holde foredrag, undervise i de emner, jeg både har faglig ekspertise og passion for.


Dit materiale


  Velkommen til Slow Club
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding

"Slow club er inspirerende for mig at være en del af, da jeg bliver mindet om hvad der er vigtigt for mig."

Kristine Riber, 30 år, Frederiksberg.

Ofte stillede spørgsmål


Hvornår kan jeg gå i gang?
Så snart du har trykket på "Tilmeld kursus, indtastet dine oplysninger og betalt for den første måned, er du medlem af Slow Club.
Hvor finder jeg materialet?
Når du er blevet medlem af Slow Club, så får du dit eget brugernavn og password, der giver dig adgang til klubben og alt materialet. Det er også via materialet, at du får at vide, hvordan du får adgang til den lukkede Slow Club-gruppe på Facebook.
Hvad nu hvis jeg er utilfreds?
Du kan til hver en tid opsige dit abonnement, hvis du ikke er tilfreds. Du er aldrig bundet for mere end en måned ad gangen.
Hvad nu, hvis det tekniske driller, eller jeg har andre spørgsmål?
Så skal du ikke tøve med at sende mig en mail på [email protected]

Start med det samme!