Slow Club

Aldrig mere travlt.

   Se video

Har du for travlt? For lidt tid til det, der er vigtigt for dig? Savner du at få ro i hovedet og balance i din hverdag?

I så fald har du det ligesom mange andre mennesker - og som jeg selv havde det, før jeg skruede ned for tempoet i mit liv.

Vi lever i en tid, hvor alting går stærkt. Hvor der er en overvældende mængde information, vi skal forholde os til. Hvor mere og hurtigere ofte er lig med bedre. Vi skal effektivisere, producere og skabe målbare resultater. Vi løber hurtigere og hurtigere uden at komme ud af stedet. Det er for meget af det gode, er det ikke?

Slow living er en livsstil, der hjælper dig af med stress og jag. Det er et liv, hvor det ikke længere handler om at gøre tingene HURTIGT, men om at gøre dem GODT. Om at opleve MENING i hverdagen og føle ro i sindet.

Slow Club giver dig det, du behøver for at leve et liv med mere tid, ro og balance. Du lærer at finde tid til det, der er vigtigt for dig, at prioritere og finde frem til det liv, der er det rigtige for DIG.

Du lærer det gennem videolektionerne i Slow living masterclass, podcast, Danmarks største Slow-bibliotek E-bøger og sparring med ligesindede. Slow Club samler det hele på et sted, så du altid har inspiration og motivation til et roligt liv ved hånden.

Slow Club er for dig, hvis...

  • Du synes, det hele går for stærkt.
  • Du gerne vil have mere tid i hverdagen.
  • Du tænker, at du gerne vil ud af hamsterhjulet.
  • Du har noget kreativt indeni dig, der brænder for at komme ud. '
  • Du gerne vil gå ombord i slow food, slow homes, slow work og hvad der ellers hører til en langsom livsstil.
  • Du er villig til med små skridt ad gangen og med støtte undervejs at lave forandringer i dit liv.

Du kan tilgå Slow Club hvor som helst, når som helst og på alle dine devices.

Din investering i et liv hvor du har tid til det vigtige, er 95 kroner om måneden. Det svarer til to og en halv take away-cappucinoer - du bestemmer selv, hvad der gør den største forskel i dit liv.


Start med det samme!"Slow Club giver et nyt syn og perspektiv for ens tilværelse. Vi kan ALLE lære at leve livet langsomt og mere meningsfuldt. Skønt at blive inspireret i et forum med ligesindede, uagtet vi alle gør det på hver vores måde."

- Michael Koch, Jurist, Fairway Consult og far til to drenge.

Om Ole Ditlev Nielsen


Ole Ditlev Nielsen
Ole Ditlev Nielsen

Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen. I 2014 sagde jeg et godt job op for i stedet at leve langsommere, have mere tid til mine børn og forfølge en drøm om at være forfatter og underviser og leve af det. Den beslutning har jeg aldrig fortrudt. Det er en af grundene til, at jeg dag brænder for at hjælpe andre til at tage de små skridt, der i længden gør den store forskel i tilværelsen.

Når jeg ikke skriver bøger, holder jeg foredrag, freelance-underviser, leger med mine børn eller er ude at rejse, ofte til Sydøstasien. Jeg skriver en ugentlig blog, der hedder Søndagslisten, og du kan se meget mere om det hele på min hjemmeside 20 Skridt.

København er min hjemby, men jeg har holdt mere end 100 foredrag, workshops og kurser over hele Danmark. Jeg er gift med Kirstine og far til Cecilie og Mikkel.


"De mange konkrete tips og råd til en langsom hverdag er bogens styrke."

- DBC Medier, Lektørudtalelse.

Dit materiale"Slow club er inspirerende for mig at være en del af, da jeg bliver mindet om hvad der er vigtigt for mig."

Kristine Riber, 30 år, Frederiksberg.

Disse kurser er inkluderede i dit købDet lille stresskursus
Du får enkle og konkrete værktøjer til at håndtere og forebygge stress.
Ole Ditlev Nielsen
1.000 kr.

Normalpris: 1.000 kr.


Ofte stillede spørgsmål


Hvornår kan jeg gå i gang?
Så snart du har trykket på "Tilmeld kursus, indtastet dine oplysninger og betalt for den første måned, er du medlem af Slow Club.
Hvor finder jeg materialet?
Når du er blevet medlem af Slow Club, så får du dit eget brugernavn og password, der giver dig adgang til klubben og alt materialet. Det er også via materialet, at du får at vide, hvordan du får adgang til den lukkede Slow Club-gruppe på Facebook.
Hvad nu hvis jeg er utilfreds?
Du kan til hver en tid opsige dit abonnement, hvis du ikke er tilfreds. Du er aldrig bundet for mere end en måned ad gangen.
Hvad nu, hvis det tekniske driller, eller jeg har andre spørgsmål?
Så skal du ikke tøve med at sende mig en mail på [email protected]
Er der en garanti?
Ja. Der er en 30-dages-garanti. Fortryder du dit køb inden for de første 30 dage, så skriver du blot til mig. Så sørger jeg for, at du får dine penge tilbage. Jeg stiller ikke nogen spørgsmål.

Start med det samme!