7jky0fvptqad25kvqo6s

Slow Club

Alt, hvad du behøver for at leve et liv med mere tid, ro og balance.

   Se video

Giv dig selv lidt kærlighed

Kunne du tænke dig?

  • Et liv, hvor du har tid til det vigtige.
  • Et liv, hvor du føler, du har ro på om morgenen.
  • Et liv, hvor du ikke er stresset.
  • Et liv, hvor der er mere nærvær og mindre overfladiskhed.
  • Et liv, hvor du har overskud til at følge dine kreative drømme.

Slow living er sådan et liv.

Slow Club er skabt for at hjælpe dig til at leve sådan et liv

Det er en lille investering i dit liv. En måde at give dig selv lidt kærlighed. En vej til at forære dig selv en gave af ro og refleksion i en hektisk hverdag. De der lommer af balance og ro, der hjælper os et bedre sted hen, tror jeg, vi alle sammen har brug for.

Det er derfor, jeg har skabt Slow Club. For at give dig en platform, hvor du kan få viden, værktøjer og hjælp til at træffe de rette valg. Jeg har på egen krop og sjæl oplevet, hvor stor en positiv forskel et liv med slow living kan gøre. Ikke bare for dig selv, men også for de mennesker, du holder af.

Derfor er Slow Club er stedet, hvor jeg lærer dig alt, hvad jeg ved om slow living. Så du kan få ro på og bruge din tid på det, der er vigtigst for dig.


Start med det samme!"Slow Club giver et nyt syn og perspektiv for ens tilværelse. Vi kan ALLE lære at leve livet langsomt og mere meningsfuldt. Skønt at blive inspireret i et forum med ligesindede, uagtet vi alle gør det på hver vores måde."

- Michael Koch, Jurist, Fairway Consult og far til to drenge.

Det får du adgang til som medlem af Slow Club:

Slow living masterclass: Et online-kursus med 15 lektioner, der introducerer til slow living og de vigtigste aspekter (fx slow food, slow travel og slow parenting).

Slow Club podcast: En podcast med inspirerende historier om langsomme mennesker som produceres eksklusivt til medlemmerne af Slow Club. Martin Lasse Hansen Sieben og Mira M. Cordsen er på skift medværter.

Facebook-gruppen Slow Club: Adgang til en privat Facebook-gruppe, hvor du og andre medlemmer af Slow Club får adgang til live-videoer og kan dele jeres tanker om og ideer til slow living med hinanden.

Slow-biblioteket: Danmarks største Slow living-bibliotek en samling af de bedste tekster og videoer om slow living. Biblioteket er inddelt i undermapper, så du nemt kan finde rundt og vælge det stof, der er mest relevant for dig.

Online-kurset "Det lille stresskursus": Melder du dig ind i Slow Club, får du samtidig adgang til dette kursus med mere end 20 videolektioner, og en lang række konkrete øvelser, der hjælper dig til mere overskud og mindre stress (værdi 1.000,-. Se mere her).

E-mail-coaching: Medlemmer af Slow Club har direkte adgang til min indbakke. Her spørger de om alt fra slow food-opskrifter til en plan for at sige jobbet op og leve et langsommere liv. Med mindre der er sygdom eller skoleferie, svarer jeg inden for 24 timer.

Du kan tilgå Slow Club fra alle dine devices - hvor som helst og når som helst.


Din underviser


Ole Ditlev Nielsen
Ole Ditlev Nielsen

Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen, og jeg er forfatter og underviser. Siden jeg debuterede i 2013, er det blevet til otte bøger. Nogle af dem handler om undervisning og pædagogik. Andre har fokus på stresshåndtering, slow living og på, hvordan vi kan komme til at leve et liv med tid til det, der er vigtigt og meningsfuldt for os.

Når jeg ikke skriver bøger, holder jeg foredrag, freelance-underviser, leger med mine børn eller er ude at rejse, ofte til Sydøstasien. Jeg skriver en ugentlig blog, der hedder Søndagslisten, og du kan se meget mere om det hele på min hjemmeside 20 Skridt.

København er min hjemby, men jeg har holdt mere end 100 foredrag, workshops og kurser over hele Danmark. Derfor er det meget heldigt, jeg godt kan lide at køre med tog. Jeg er gift med Kirstine og far til Cecilie og Mikkel.

I 2014 sagde jeg et godt job op for i stedet at leve langsommere og forfølge en drøm om at være forfatter og underviser og leve af det. Den beslutning har jeg aldrig fortrudt. Det er en af grundene til, at jeg dag brænder for at hjælpe andre til at tage de små skridt, der i længden gør den store forskel i tilværelsen.


"De mange konkrete tips og råd til en langsom hverdag er bogens styrke."

- DBC Medier, Lektørudtalelse.

Dit materiale


  Velkommen til Slow Club
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding

"Slow club er inspirerende for mig at være en del af, da jeg bliver mindet om hvad der er vigtigt for mig."

Kristine Riber, 30 år, Frederiksberg.

Disse kurser er inkluderede i dit købDet lille stresskursus
Du får enkle og konkrete værktøjer til at håndtere og forebygge stress.
Ole Ditlev Nielsen
1.000 kr.

Normalpris: 1.000 kr.


Ofte stillede spørgsmål


Hvornår kan jeg gå i gang?
Så snart du har trykket på "Tilmeld kursus, indtastet dine oplysninger og betalt for den første måned, er du medlem af Slow Club.
Hvor finder jeg materialet?
Når du er blevet medlem af Slow Club, så får du dit eget brugernavn og password, der giver dig adgang til klubben og alt materialet. Det er også via materialet, at du får at vide, hvordan du får adgang til den lukkede Slow Club-gruppe på Facebook.
Hvad nu hvis jeg er utilfreds?
Du kan til hver en tid opsige dit abonnement, hvis du ikke er tilfreds. Du er aldrig bundet for mere end en måned ad gangen.
Hvad nu, hvis det tekniske driller, eller jeg har andre spørgsmål?
Så skal du ikke tøve med at sende mig en mail på [email protected]
Er der en garanti?
Ja. Der er en 30-dages-garanti. Fortryder du dit køb inden for de første 30 dage, så skriver du blot til mig. Så sørger jeg for, at du får dine penge tilbage. Jeg stiller ikke nogen spørgsmål.

Start med det samme!