Kender du en, der gerne vil have inspiration til slow living og simple living?


Så er dette gavekort helt perfekt!


Du kan købe et gavekort til et års medlemskab af det populære digitale fællesskab Slow Club og give det til en, du holder af. Det er langsom kærlighed, som du giver videre til en, der fortjener det.


Du får et smukt designet gavekort i PDF-format, som du kan printe ud og give til den glade modtager. Gavekortet indeholder en personlig kode, der giver adgang til Slow Club i 12 måneder. I forhold til den normale abonnementspris, får du endda to måneder gratis. Gavekortet koster nemlig kun 245 kroner.


En gennemarbejdet og gennemprøvet guide til dig, der vil leve et enkelt og langsomt liv

Slow Club er den mest konkrete, praktiske og fagligt velfunderede vej til et liv med ro, balance og tid til det, der betyder noget i livet.

Baseret på mine anmelderroste fagbøger, hundredvis af timers research og de praktiske erfaringer, jeg har gjort mig på min egen rejse fra supersprinter til et liv i sneglefart, får din modtager viden, tips og inspiration, der sætter modtageren i stand til at ændre sine vaner - og dermed sit liv.


Det giver gavekortet adgang til


  • Slow living masterclass - et videokursus med mere end 20 videolektioner.
  • Slow Clubs podcast - med spændende gæster og perspektiver på det langsomme liv.
  • Mandagstips - 5 nye ideer til slow living og simple living hver mandag morgen.
  • E-bøger - til den, der bedst kan lide at læse.

Modtageren får også...


Søndagslisten på lyd

Alle nye artikler fra min blog Søndagslisten som lydfiler - eksklusivt produceret til Slow Clubs medlemmer.

En privat Facebook-gruppe

Sparring og idéudveksling med andre, der ligesom dig vil sænkre tempoet og leve et bæredygtigt liv.

Indflydelse

Som medlem af Slow Club har man mulighed for at komme med ønsker til materiale, der passer lige nøjagtig til den enkeltes ønsker og behov.

Sådan fungerer Slow ClubNår du har gennemført dit køb, får du med det samme adgang til mit online-læringsunivers. Her får du gavekortet som en PDF-fil, du kan printe ud, hvis du ønsker det. Du får også den personlige kode, som din modtager skal bruge for at få adgang til materialet. Der følger selvfølgelig også en vejledning med, så det er lige til at gå til.

Herefter kan din modtager se, lytte og læse materialet 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Modtageren har adgang til Slow Club på alle sine enheder, telefon, tablet eller computer. Hvor som helst og når som helst - også når modtageren sidder i toget eller i bilen.

Når de 12 måneder er gået, udløber medlemskabet automatisk, men der er selvfølgelig mulighed for at forlænge det. Det er til den faste pris på 25 kroner om måneden og kun som et aktivt tilvalg. Der er ingen automatiske forlængelser eller opkrævninger.

Michael Koch

Jurist og far til to drenge.

"Slow Club giver et nyt syn på ens tilværelse. Vi kan ALLE lære at leve livet mere langsomt og meningsfuldt. Skønt at blive inspireret i et forum med ligesindede, uagtet vi alle gør det på hver vores måde."

Kristine Riber

30 år, bor på Frederiksberg.

"Slow club er inspirerende for mig at være en del af, da jeg bliver mindet om hvad der er vigtigt for mig."

Slow living

Sænk tempoet og lev et liv med mening

"De mange konkrete tips og råd til en langsom hverdag er bogens styrke." Om bogen Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening, som Slow Club er baseret på.

Om Ole


Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen, og jeg har lavet Slow Club, fordi jeg tror på værdien i at sænke tempoet i en alt for travl verden.. Materialet trækker på grundtankerne i mine bøger Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress og Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening. Jeg er forfatter, foredragsholder og blogger, der skriver om langsomhed, og det enkle, meningsfulde liv.

Når jeg ikke skriver bøger eller holder foredrag, lever jeg et langsomt liv på Amager med min hustru Kirstine, mine børn Cecilie og Mikkel og vores hund Chili.

Du kan se mere om mit arbejde på 20skridt.dk.


 Ofte stillede spørgsmål


Hvornår kan min modtager begynde?

Lige så snart modtageren har tilmeldt sig ved at bruge den personlige kode i gavekortet, er der adgang til mit online-læringsunivers, hvor alt materialet ligger.

Hvor lang tid har min modtager adgang til Slow Club?

24 timer i døgnet i 365 dage. Herefter er der mulighed for at fortsætte abonnementet til 25 kroner om året, hvis modtageren ønsker det. Der er ingen bindinger eller automatiske forlængelser - det er et aktivt tilvalg, modtageren skal gøre efter et år.

Hvad, hvis jeg vil købe mere end et gavekort?

Hvis du vil glæde hele din familie med et års medlemskab af Slow Club er du meget velkommen til det. Skriv til mig på [email protected], og så får du en individuel løsning. Det gælder også, hvis du sidder i en virksomhed og organisation og gerne vil glæde dine medarbejdere med Slow Club - for eksempel som en original julegave. Faktura med EAN-nummer kan også lade sig gøre - skriv direkte, og vi finder den bedste løsning.

Hvad nu, hvis jeg er utilfreds?

Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages garanti. Er du ikke tilfreds så sender du mig blot en mail i løbet af de første 30 dage efter dit køb. Så får du dine penge tilbage. Uden spørgsmål.

Giv langsom kærlighed til en, du holder af


196 kr.

Gavekort: Slow Club i et år