Vejen til et roligt livEr du træt af en hektisk hverdag, og ønsker du at lære at leve et mere afslappet liv?

Så er Slow Club lige noget for dig!

Gennem tekst, lyd og video lærer du at tage kontrol over din tid og dit liv, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig. Du lærer at sætte grænser, at prioritere og at nyde de små ting i hverdagen.

Materialet er tilgængeligt online, så du kan dykke ned i det, når det passer dig.

Bliv en del af vores slow living community og lær at leve et mere tilfredsstillende liv i dag!

Se. Lær.

Og lev langsomt.


Slow Club er lærerigt og nemt at gå til. Viden og konkrete tips. Splittet op i små, overskuelige bidder.

Slow Club er en digital inspirationsbank med tekst, lyd og video. Vælg det, der passer dig bedst.

Slow Club er et fællesskab med andre, der gerne vil sætte farten ned og leve enkelt.

Slow Club er skabt af forfatter og foredragsholder Ole Ditlev Nielsen, der har skrevet bøgerne Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening og Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress.

Slow Club kommer i en totalt fleksibel ramme. Brug Slow Club 24 timer i døgnet, 365 dage om året. På alle dine enheder.

En krone om dagen

giver adgang til.


Slow living masterclass - et hands-on videokursus,

Slow Clubs podcast - med spændende gæster.

Søndagslisten på lyd - alle artikler fra min blog som lydfiler i høj kvalitet, KUN til Slow Clubs medlemmer. 

En privat Facebook-gruppe - sparring med andre, der ligesom dig vil sænke tempoet.

Slow Magazine - et lækkert designet, digitalt magasin på mindst 50 sider. Udkommer 6 gange om året,

Som app - hvis du vil have det hele samlet ét sted (kun ios).

Slow Club har 103 medlemmer pr. 15/11 2022.

Det siger et medlem om Slow living masterclass.

Slow Living Masterclass er der, hvor Slow Club har rykket for mig! Det er et omfattende materiale, som på en letforståelig måde kommer rundt om alle aspekter ved slow living. Der er mange praktiske eksempler på, hvordan man kan få mere langsomhed ind i livet.

Nogle ting kræver større livsændringer, men mange er faktisk lette at implementere, når man først er blevet bevidst om dem. Og det er måske noget af det, Ole er allerbedst til: At formidle budskaber om noget vi ofte godt ved inderst inde på en måde, så det bliver tydeligt og håndgribeligt, og man får den der følelse af "jamen selvfølgelig."

Jens Denborg, projektleder, medlem af Slow Club.

Ole. Forfatter.

20 års undervisningserfaring.

Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen, og jeg har lavet Slow Club, fordi jeg tror på værdien i at sænke tempoet i en alt for travl verden.. Materialet trækker på grundtankerne i mine bøger Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress og Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening. Jeg er forfatter, foredragsholder og blogger, der skriver om langsomhed, og det enkle, meningsfulde liv.

I 2014 sagde jeg et fast fuldtidsjob op, og i dag lever jeg et langsomt liv på Amager med min hustru Kirstine, mine børn Cecilie og Mikkel og vores hund Chili.

Du kan se mere om mit arbejde på 20skridt.dk.Slow Magazine - et digitalt magasinSlow living masterclass - et videokursus


Slow Clubs - podcast - interviews med eksperter


Alting er dyrt.

Slow Club er billigt.

Du betaler en krone dagen - som et månedsabonnement på 30 kroner pr. måned.. Du kan opsige når som helst - der er ingen bindinger.

FAQ


Hvornår kan jeg begynde?

Med det samme! Lige så snart du har gennemført dit køb, får du adgang til mit online-læringsunivers. Der finder du alt materialet.

Hvorfor er det så billigt?

Fordi langsomheden er min hjertesag! Jeg ved godt, at det er i modstrid med, hvad produktivitetseksperter og mange politikere siger, men jeg tror, verden bliver et bedre sted, hvis vi sænker tempoet. De 30 kroner om måneden går til at dække udgifter til software og hosting, der sikrer, at du har en driftssikker og visuelt indbydende platform.

Hvor lang tid har jeg adgang til Slow Club?

Så længe som du selv vælger at være medlem! Efter du har tilmeldt dig, så har du ubegrænset adgang til materialet, så længe du lyster - og du kan tilgå det fra alle dine enheder..

Dit månedsabonnement fortsætter, indtil du selv siger det op. Det kan du gøre på 30 sekunder med tre hurtige klik.

Kan jeg downloade materialet?

Ja, alt kan downloades, så du kan gå ombord i det offline, hvis du ønsker. E-bøger downloader du som PDF, lydfiler som mp3 og videoer som mp4-filer. Det er de mest gængse og driftssikre formater.

Alting stiger for tiden - kommer prisen på mit abonnement også til at stige?

Nej, når du først har tilmeldt dig til de 30 kroner pr. måned, er din pris låst. Du er garderet mod fremtidige prisstigninger, så længe du er medlem. Det er sandsynligt, at prisen på Slow Club vil stige i fremtiden, men det vil kun gælde for nye medlemmer - ikke for dig, der allerede medlem. Hvis prisen fx stiger 1/1 2023, vil den nye pris kun gælde for medlemmer tilmeldt efter den dato.

Hvad, hvis jeg er utilfreds?

Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages garanti. Er du ikke tilfreds så sender du mig blot en mail i løbet af de første 30 dage efter dit køb. Så får du dine penge tilbage. Uden spørgsmål.
Spar penge med et årsabonnement