Når du sænker tempoet, sker der gode ting


Du kan sænke tempoet, skrue ned for farten i dit liv. Du kan gøre det lidt ad gangen, skridt for skridt. Gør du det, så forandrer du din tilværelse. Du forandrer den til noget, der er bedre og mere bæredygtigt. Til et liv, hvor du føler, du har ro på.

Måske tænker du, at det er ret let at sige, at du skal sænke tempoet, men det er svært at gøre i praksis? Der er jo så mange gøremål og aftaler i kalenderen. Trædemøllen er ikke nem at bryde fri af.

At leve enkelt og langsomt kræver inspiration, motivation og konkrete tips, der er til at gå til. Det Kræver støtte fra et fællesskab af ligesindede. Det er her, Slow Club kommer ind i billedet.

 

Hvad siger medlemmerne om Slow Club?


For mig er Slow Club, det sted jeg søger hen, når jeg opdager, jeg har for mange jern i ilden. Så finder jeg ind til der, hvor jeg husker, at det er ok at sidde og hækle og lytte til en e-bog. Gå en tur. At det er ok "bare at være".

Pia Ebbesen Nielsen, Vejle, medlem af Slow Club.


Slow Club giver et nyt syn og perspektiv for ens tilværelse. Vi kan ALLE lære at leve livet langsomt og mere meningsfuldt. Skønt at blive inspireret i et forum med ligesindede, uagtet vi alle gør det på hver vores måde

Michael Koch, selvstændig og far til to drenge, medlem af Slow Club.

En gennemarbejdet og gennemprøvet guide til dig, der vil leve et enkelt og langsomt liv
Slow Club er den mest konkrete, praktiske og fagligt velfunderede vej til et liv med ro, balance og tid til det, der betyder noget for dig.

Baseret på mine anmelderroste fagbøger, hundredvis af timers research og de praktiske erfaringer, jeg har gjort mig på min egen rejse fra supersprinter til et liv i sneglefart, får du viden, tips og inspiration, der sætter dig i stand til at ændre dine vaner - og dermed dit liv.

Det får du for 25 kroner om måneden


  • Slow living masterclass - et videokursus med mere end 20 videolektioner.
  • Slow Clubs podcast - med spændende gæster og perspektiver på det langsomme liv.
  • Mandagstips - 5 nye ideer til slow living og simple living hver mandag morgen.
  • E-bøger - til dig, der bedst kan lide at læse.

Du får også...


Søndagslisten på lyd

Alle nye artikler fra min blog Søndagslisten som lydfiler - kun for Slow Clubs medlemmer.

En privat Facebook-gruppe

Sparring og idéudveksling med andre, der ligesom dig vil sænkre tempoet og leve et bæredygtigt liv.

Indflydelse

Som medlem af Slow Club har du mulighed for at komme med ønsker til materiale, der passer lige nøjagtig til dine behov.

Sådan fungerer Slow ClubNår du har gennemført dit køb, får du med det samme adgang til mit online-læringsunivers. Det er her du finder slow living masterclass, podcast, mandagstips og alt det øvrige materiale. Du kan se det med samme eller downloade det, hvis du ønsker.

Du kan se, lytte og læse materialet 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Du har adgang til Slow Club på alle dine enheder, telefon, tablet eller computer. Hvor som helst og når som helst - også når du sidder i toget eller i bilen.

Slow Club fungerer som et abonnement, der koster 25 kroner om måneden. Det betyder, at din pris for et langsomt og enkelt liv er under en krone om dagen.

Der er ingen bindinger, og du kan opsige når som helst. Det gør du med tre enkle klik.

Slow Club har pr. 1. november 2021 74 medlemmer.

Hør, hvad et medlem siger om et af elementerne i Slow Club...


Slow Living Masterclass er der, hvor Slow Club har rykket for mig! Det er et omfattende materiale, som på en letforståelig måde kommer rundt om alle aspekter ved slow living. Der er mange praktiske eksempler på, hvordan man kan få mere langsomhed ind i livet.

Nogle ting kræver større livsændringer, men mange er faktisk lette at implementere, når man først er blevet bevidst om dem. Og det er måske noget af det, Ole er allerbedst til: At formidle budskaber om noget vi ofte godt ved inderst inde på en måde, så det bliver tydeligt og håndgribeligt, og man får den der følelse af "jamen selvfølgelig."

Jens Denborg, projektleder, medlem af Slow Club.

Om Ole


Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen, og jeg har lavet Slow Club, fordi jeg tror på værdien i at sænke tempoet i en alt for travl verden.. Materialet trækker på grundtankerne i mine bøger Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress og Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening. Jeg er forfatter, foredragsholder og blogger, der skriver om langsomhed, og det enkle, meningsfulde liv.

Når jeg ikke skriver bøger eller holder foredrag, lever jeg et langsomt liv på Amager med min hustru Kirstine, mine børn Cecilie og Mikkel og vores hund Chili.

Du kan se mere om mit arbejde på 20skridt.dk.


Måske har du hørt mig tale om slow living og simple living i et af disse medier?

Prisen er næsten det bedste...

20 kr./måned

Slow Club

Dette er et abonnement, du betaler en gang om måneden, ind til du vælger at opsige det. Du kan opsige når som helst, når du er logget ind på din konto. Er du i tvivl så skriv til Ole på [email protected]

FAQ


Hvornår kan jeg begynde?

Med det samme! Lige så snart du har gennemført dit køb, får du adgang til mit online-læringsunivers. Der finder du alt materialet.

Kan jeg skrive mig op for et år ad gangen?

Ja - og så får du endda to måneder gratis. Du skal blot rulle lidt længere ned og så trykke på knappen herunder.

Hvorfor er det så billigt?

Fordi langsomheden er min hjertesag! Jeg ved godt, at det er i modstrid med, hvad produktivitetseksperter og mange politikere siger, men jeg tror, verden bliver et bedre sted, hvis vi sænker tempoet. De 25 kroner om måneden går til at dække udgifter til software og hosting, der sikrer, at du har en driftssikker og visuelt indbydende platform.

Hvor lang tid har jeg adgang til Slow Club?

Hvordan synes du "livsvarig adgang" lyder? Efter du har tilmeldt dig, så har du ubegrænset adgang til materialet, så længe du lyster - og du kan tilgå det fra alle dine devices, computer, smartphone og tablet som for eksempel iPad.. Dit månedsabonnement fortsætter, indtil du selv siger det op. Det kan du gøre på 30 sekunder med tre hurtige klik - og der er ingen bindinger.

Hvad, hvis jeg er utilfreds?

Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages garanti. Er du ikke tilfreds så sender du mig blot en mail i løbet af de første 30 dage efter dit køb. Så får du dine penge tilbage. Uden spørgsmål.


Få to måneder gratis - tegn et årsabonnement!


200 kr./år

Slow Club - årsabonnement

Få to måneder gratis

This is a subscription product billed on a yearly basis until you cancel. Cancel anytime from the account management page.

Se listen med alt materialet i Slow Club. Du får det for kun 82 øre om dagen :-).


  Slow living masterclass
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding
  Slow club podcast
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding
  Søndagslisten på lyd
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding
  E-bøger og lydbøger
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding
  Mandagstips - Ideer til simple living og slow living hver mandag
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding