Oplev det gode, når du sænker tempoet


Forestil dig to versioner af dig selv, to år fra nu:

Hvordan vil dit liv være, hvis du fortsætter i samme tempo? Og hvordan vil det være, hvis du forenklede tilværelsen, holdt op med at løbe så hurtigt og gav plads til det smukke. det meningsfulde og det værdifulde i livet?


Du oplever måske ikke en revolution fra den ene dag til den anden. At du aflyser en aftale , eller spiser slow food på søndag, betyder ikke, at du aldrig vil have travlt igen. Men hvis du gradvis, skridt for skridt, ændrer dine vaner, vil du over tid mærke en stor forskel.


At gå fra det komplicerede til det enkle, at gå fra en hurtig til en langsom hverdag er at forandre sin tilværelse. Forandre den til noget, der er bedre og mere bæredygtigt.


Det er her, Slow Club kommer ind i billedet.

En gennemarbejdet og gennemprøvet guide til dig, der vil leve et enkelt og langsomt liv


Slow Club er den mest konkrete, praktiske og fagligt velfunderede vej til et liv med ro, balance og tid til det, der betyder noget for dig.

Baseret på mine anmelderroste fagbøger, hundredvis af timers research og de praktiske erfaringer, jeg har gjort mig på min rejse fra supersprinter til et liv i sneglefart, får du viden, tips og inspiration, der sætter dig i stand til at ændre dine vaner - og dermed dit liv.


Sådan fungerer Slow ClubNår du har gennemført dit køb, får du med det samme adgang til mit online-lærings univers. Det er her du finder slow living masterclass, podcast, mandagstips og alt det øvrige materiale. Du kan se det med samme eller downloade det, hvis du ønsker.

Du kan se, lytte og læse materialet 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Du har adgang til Slow Club på alle dine enheder, telefon, tablet eller computer. Hvor som helst og når som helst - også når du sidder i toget eller i bilen.

Slow Club fungerer som et abonnement, der koster 25 kroner om måneden. Det betyder, at din pris for et langsomt og enkelt liv er under en krone om dagen.

Der er ingen bindinger, og du kan opsige når som helst. Det gør du med tre enkle klik

Det får du for 25 kroner om måneden


  • Slow living masterclass - et videokursus med mere end 20 videolektioner.
  • Slow Clubs podcast - med spændende gæster og perspektiver på det langsomme liv.
  • Mandagstips - 5 nye ideer til slow living og simple living hver mandag morgen.
  • E-bøger - til dig, der bedst kan lide at læse.

Du får også...


Søndagslisten på lyd

Alle nye artikler fra min blog Søndagslisten som lydfiler - fra 1/8 2021 kun for Slow Clubs medlemmer.

En privat Facebook-gruppe

Sparring og idéudveksling med andre, der ligesom dig vil sænkre tempoet og leve et bæredygtigt liv.

Indflydelse

Som medlem af Slow Club har du mulighed for at komme med ønsker til materiale, der passer lige nøjagtig til dine behov.

Michael Koch

Jurist og far til to drenge.

"Slow Club giver et nyt syn på ens tilværelse. Vi kan ALLE lære at leve livet mere langsomt og meningsfuldt. Skønt at blive inspireret i et forum med ligesindede, uagtet vi alle gør det på hver vores måde."

Kristine Riber

30 år, bor på Frederiksberg.

"Slow club er inspirerende for mig at være en del af, da jeg bliver mindet om hvad der er vigtigt for mig."

Slow living

Sænk tempoet og lev et liv med mening

"De mange konkrete tips og råd til en langsom hverdag er bogens styrke." Om bogen Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening, som Slow Club er baseret på.

Om Ole


Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen, og jeg har lavet Slow Club, fordi jeg tror på værdien i at sænke tempoet i en alt for travl verden.. Materialet trækker på grundtankerne i mine bøger Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress og Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening. Jeg er forfatter, foredragsholder og blogger, der skriver om langsomhed, og det enkle, meningsfulde liv.

Når jeg ikke skriver bøger eller holder foredrag, lever jeg et langsomt liv på Amager med min hustru Kirstine, mine børn Cecilie og Mikkel og vores hund Chili.

Du kan se mere om mit arbejde på 20skridt.dk.


Du kan starte med det samme


20 kr./måned

Slow Club

Dette er et abonnement, du betaler en gang om måneden, ind til du vælger at opsige det. Du kan opsige når som helst, når du er logget ind på din konto. Er du i tvivl så skriv til Ole på [email protected]

 Ofte stillede spørgsmål


Hvornår kan jeg begynde?

Med det samme! Lige så snart du har gennemført dit køb, får du adgang til mit online-læringsunivers. Der finder du alt materialet.

Hvor lang tid har jeg adgang til Slow Club?

Hvordan synes du "livsvarig adgang" lyder? Efter du har tilmeldt dig, så har du ubegrænset adgang til materialet, så længe du lyster - og du kan tilgå det fra alle dine devices, computer, smartphone og tablet som for eksempel iPad.. Dit månedsabonnement fortsætter, indtil du selv siger det op. Det kan du gøre på 30 sekunder med tre hurtige klik - og der er ingen bindinger.

Hvad nu, hvis jeg er utilfreds?

Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages garanti. Er du ikke tilfreds så sender du mig blot en mail i løbet af de første 30 dage efter dit køb. Så får du dine penge tilbage. Uden spørgsmål.

Se eksempler på materialet i Slow Club


  Slow living masterclass
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding
  Slow club podcast
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding
  Søndagslisten som podcast
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding
  E-bøger og lydbøger
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding
  Mandagstips - Ideer til simple living og slow living hver mandag
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding