Vil du leve langsomt og enkelt?


Jeg hedder Ole, og det er mig, der står bag Slow Club. Det er et fællesskab, jeg har lavet, fordi jeg tror på, at der kommer noget godt ud af det, hvis vi sænker tempoet, tager den lidt med ro og adskiller det vigtige fra det, der ikke er så vigtigt. Gør vi det, så kan vi komme til at opleve:

  • Mere ro og mindre stress.
  • Balance i hverdagen.
  • Mere tid til at være sammen med de mennesker, der betyder mest for os.
  • Overskud til fordybelse og kreative aktiviteter.
  • Et mere bæredygtigt liv - fysisk, psykisk og for kloden i det hele taget.

Er det noget, du gerne vil prøve? Jeg stod selv af ræset og sagde et fuldtidsjob op i 2014. Siden har jeg levet enkelt og langsomt - med de gode sider og de udfordringer, der er forbundet med et anderledes liv.

I Slow Club giver jeg gennem podcast, videokurser og e-bøger min bedste viden og tips sil slow living og simple living fra mig. Samtidig er slow club et digitalt fællesskab, hvor du har mulighed for at sparre med ligesindede, der ogsåønsker at sætte tempoet ned.

Det får du for 25 kroner om måneden


  • Slow living masterclass - et videokursus med mere end 20 videolektioner.
  • Slow Clubs podcast - med spændende gæster og perspektiver på det langsomme liv.
  • Mandagstips - 5 nye ideer til slow living og simple living hver mandag morgen.
  • E-bøger - til dig, der bedst kan lide at læse.

Du får også...


Søndagslisten på lyd

Alle nye artikler fra min blog Søndagslisten som lydfiler - fra 1/8 2021 kun for Slow Clubs medlemmer.

En privat Facebook-gruppe

Sparring og idéudveksling med andre, der ligesom dig vil sænkre tempoet og leve et bæredygtigt liv.

Indflydelse

Som medlem af Slow Club har du mulighed for at komme med ønsker til materiale, der passer lige nøjagtig til dine behov.

Michael Koch: Jurist, selvstændig og far til to drenge.


"Slow Club giver et nyt syn på ens tilværelse. Vi kan ALLE lære at leve livet mere langsomt og meningsfuldt. Skønt at blive inspireret i et forum med ligesindede, uagtet vi alle gør det på hver vores måde."

Sådan fungerer Slow ClubNår du har gennemført dit køb, får du med det samme adgang til mit online-lærings univers. Det er her du finder slow living masterclass, podcast, mandagstips og alt det øvrige materiale. Du kan se det med samme eller downloade det, hvis du ønsker.

Du kan se, lytte og læse materialet 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Du har adgang til Slow Club på alle dine enheder, telefon, tablet eller computer. Hvor som helst og når som helst - også når du sidder i toget eller i bilen.

Slow Club fungerer som et abonnement, der koster 25 kroner om måneden. Det betyder, at din pris for et langsomt og enkelt liv er under en krone om dagen.

Der er ingen bindinger, og du kan opsige når som helst. Det gør du med tre enkle klik

Se eksempler på materialet i Slow Club


  Slow living masterclass
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding
  Slow club podcast
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding
  Mandagstips - 5 ideer til simple living og slow living hver mandag
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding
  E-bøger og lydbøger
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding
  Søndagslisten på lyd
Tilgængeligt i dage
dage efter tilmelding

Om Ole


Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen, og jeg har lavet Slow Club, fordi jeg tror på værdien i at sænke tempoet i en alt for travl verden.. Materialet trækker på grundtankerne i mine bøger Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress og Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening. Jeg er forfatter, foredragsholder og blogger, der skriver om langsomhed, og det enkle, meningsfulde liv.

Når jeg ikke skriver bøger eller holder foredrag, lever jeg et langsomt liv på Amager med min hustru Kirstine, mine børn Cecilie og Mikkel og vores hund Chili.

Du kan se mere om mit arbejde på min hjemmeside 20skridt.dk.


Du kan starte med det samme


20 kr./måned

Slow Club

This is a subscription product billed on a monthly basis until you cancel. Cancel anytime from the account management page.

 Ofte stillede spørgsmål


Hvornår kan jeg begynde?

Med det samme! Lige så snart du har gennemført dit køb, får du adgang til mit online-læringsunivers. Der finder du alt materialet.

Hvor lang tid har jeg adgang til Slow Club?

Hvordan synes du "livsvarig adgang" lyder? Efter du har tilmeldt dig, så har du ubegrænset adgang til materialet, så længe du lyster - og du kan tilgå det fra alle dine devices, computer, smartphone og tablet som for eksempel iPad.. Dit månedsabonnement fortsætter, indtil du selv siger det op. Det kan du gøre på 30 sekunder med tre hurtige klik - og der er ingen bindinger.

Hvad nu, hvis jeg er utilfreds?

Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages garanti. Er du ikke tilfreds så sender du mig blot en mail i løbet af de første 30 dage efter dit køb. Så får du dine penge tilbage. Uden spørgsmål.