Slow Club er …


… lærerigt og nemt at gå til. Du får masser af viden og konkrete tips. Splittet op i små, overskuelige bidder.

… en vejviser til slow living og simple living.

... en digital inspirationsbank med tekst, lyd og video, så du kan vælge det, der passer dig bedst.

… et fællesskab med andre, der gerne vil skrue farten ned og leve mere enkelt.

... skabt af forfatter og foredragsholder Ole Ditlev Nielsen, der har skrevet bøgerne Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening og Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress.

Slow Club er for dig, der...


 • synes det hele går lidt for stærkt.
 • gerne vil opleve ro i hverdagen.
 • har lyst til at gå ombord i slow living, men har svært ved at komme i gang.
 • har brug for konkrete værktøjer og et kærligt skub i en ny retning i dit liv.
 • gerne vil være en del af et fælleskab med ligesindede.
 • selv vil bestemme, hvor, hvornår og hvordan du lærer.

Slow Club er Danmarks største digitale bibliotek om slow living og simple living. Hvis du vil skrue ned for tempoet, finder du ikke et sted med mere inspiration i så fleksible rammer til så få penge.

Som medlem af Slow Club kan du forandre din tilværelse fra hektisk og stresset til rolig og balanceret. Du kan gøre det lidt ad gangen - skridt for skridt. Gør du det, og vælger du at bruge værktøjerne fra Slow Club, så kommer du også i mål med et langsomt og enkelt liv.

Det får du for 82 øre om dagen


 • Slow living masterclass - et kursus med mere end 15 videolektioner.
 • Slow Clubs podcast - med spændende gæster og perspektiver på det langsomme liv.
 • Søndagslisten på lyd - alle artikler fra min blog som lydfiler i høj kvalitet, KUN til Slow Clubs medlemmer.
 • En privat Facebook-gruppe - sparring med andre, der ligesom dig vil sænke tempoet og leve et bæredygtigt liv.
 • Print-selv - som e-bøger, en taknemmelighedsdagbog og en slow-kalender.
 • Som app - hvis du vil have det hele samlet ét sted (kun ios).


Om Ole


Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen, og jeg har lavet Slow Club, fordi jeg tror på værdien i at sænke tempoet i en alt for travl verden.. Materialet trækker på grundtankerne i mine bøger Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress og Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening. Jeg er forfatter, foredragsholder og blogger, der skriver om langsomhed, og det enkle, meningsfulde liv.

Når jeg ikke skriver bøger eller holder foredrag, lever jeg et langsomt liv på Amager med min hustru Kirstine, mine børn Cecilie og Mikkel og vores hund Chili.

Du kan se mere om mit arbejde på 20skridt.dk.


Hør, hvad et medlem siger om Slow living masterclass...

Slow Living Masterclass er der, hvor Slow Club har rykket for mig! Det er et omfattende materiale, som på en letforståelig måde kommer rundt om alle aspekter ved slow living. Der er mange praktiske eksempler på, hvordan man kan få mere langsomhed ind i livet.

Nogle ting kræver større livsændringer, men mange er faktisk lette at implementere, når man først er blevet bevidst om dem. Og det er måske noget af det, Ole er allerbedst til: At formidle budskaber om noget vi ofte godt ved inderst inde på en måde, så det bliver tydeligt og håndgribeligt, og man får den der følelse af "jamen selvfølgelig."

Jens Denborg, projektleder, medlem af Slow Club.

Prisen er næsten det bedste...

FAQ


Hvornår kan jeg begynde?

Med det samme! Lige så snart du har gennemført dit køb, får du adgang til mit online-læringsunivers. Der finder du alt materialet.

Hvorfor er det så billigt?

Fordi langsomheden er min hjertesag! Jeg ved godt, at det er i modstrid med, hvad produktivitetseksperter og mange politikere siger, men jeg tror, verden bliver et bedre sted, hvis vi sænker tempoet. De 25 kroner om måneden går til at dække udgifter til software og hosting, der sikrer, at du har en driftssikker og visuelt indbydende platform.

Hvor lang tid har jeg adgang til Slow Club?

Så længe som du selv vælger at være medlem! Efter du har tilmeldt dig, så har du ubegrænset adgang til materialet, så længe du lyster - og du kan tilgå det fra alle dine enheder..

Dit månedsabonnement fortsætter, indtil du selv siger det op. Det kan du gøre på 30 sekunder med tre hurtige klik.

Kan jeg downloade materialet?

Ja, alt kan downloades, så du kan gå ombord i det offline, hvis du ønsker. E-bøger downloader du som PDF, lydfiler som mp3 og videoer som mp4-filer. Det er de mest gængse og driftssikre formater.

Hvad, hvis jeg er utilfreds?

Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages garanti. Er du ikke tilfreds så sender du mig blot en mail i løbet af de første 30 dage efter dit køb. Så får du dine penge tilbage. Uden spørgsmål.


Start dit langsomme liv for kun 82 øre om dagen