Taknemmelighed i din hverdag


At føle taknemmelighed gør dig gladere, roligere og mindre stresset. Det er egentlig ret enkelt, men af og til har du brug for et kærligt skub, der hjælper dig til at gøre taknemmeligheden til en daglig vane.


Det får du med denne print-selv-dagbog, der guider til at skrive hver dag og fokusere på det gode, det meningsfulde og det værdifulde i dit liv. Det, der gør, at du føler taknemmelighed.

Det får du i taknemmelighedsdagbogen


Du får dagbogen som PDF-fil i A4-format - lige til at printe ud og sætte i en mappe, hvis du ønsker det.

Du får en månedskalender, som du kan skrive i hver dag, dags- og ugerefleksioner, inspirerende citaterog 60 mantraer, der giver perspektiv på dine dage og hjælper dig til at føle taknemmelighed.

Du kan downloade og printe dagbogen så mange gange, som du ønsker, så den kan blive din følgesvend i mange år fremover.


En bog til dine dage


Taknemmelighedsdagbogen hjælper dig til at blive opmærksom på - og glædes ved - de små ting, som du måske glemmer at stoppe op ved i hverdagens trummerum.

Og til dine uger...


Bogen hjælper dig ikke alene til at sætte pris på dine dage, men også til at løfte blikket over dine uger og din tilværelse i det hele taget.

sammen med 60 mantraer!


I taknemmelighedsdagbogen får du også 60 inspirerende mantraer, som du kan tage til dig og give videre til andre, som kan have glæde af mere taknemmelighed og glæde i deres hverdag.

Føl taknemmeligheden allerede i dag


Hvem har lavet taknemmelighedsdagbogen?Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen, og det er mig, der har lavet taknemmelighedsdagbogen. Den trækker på grundtankerne i mine bøger Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress og Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening. Jeg er forfatter, foredragsholder og blogger, der skriver om langsomhed, meningsfuldhed og det enkle, taknemmelige liv.

Når jeg ikke skriver eller holder foredrag, lever jeg et roligt liv på Amager med min hustru Kirstine, mine børn Cecilie og Mikkel og vores hund Chili. Siden jeg var 17 har jeg skrevet dagbog, og jeg har mærket, hvordan denne daglige vane har gjort en positiv forskel i mit liv. Det håber jeg, at denne taknemmelighedsdagbog vil hjælpe dig til også at mærke.

Du kan se mere om mit arbejde på min hjemmeside 20skridt.dk.

Ofte stillede spørgsmål


Hvornår kan jeg begynde?

Med det samme! Lige så snart du har gennemført dit køb, får du adgang til mit online-læringsunivers. Der finder du taknemmelighedsdagbogen som en PDF-fil, du kan printe ud.

Hvor lang tid har jeg adgang til taknemmelighedsdagbogen?

Så længe du lyster! Og du kan downloade bogen lige så mange gange, du vil.

Får jeg en fysisk bog med posten?

Nej, taknemmelighedsdagbogen er et digitalt produkt. Du får en PDF-fil, som du selv printer ud.

Er der copyright på bogen?

Ja, du må bruge bogen lige så tosset, du vil, men du må ikke videresælge eller give bogen i dens helhed til andre uden tilladelse.

Hvad nu, hvis jeg er utilfreds?

Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages garanti. Er du ikke tilfreds så sender du mig blot en mail i løbet af de første 30 dage efter dit køb. Så får du dine penge tilbage. Uden spørgsmål.


Hent din PDF-taknemmelighedsdagbog og sæt gang i din printer :-)