Vær din egen chef

Et skridt-for-skridt-kursus og workbook, der lærer dig at bygge din egen virksomhed fra grunden.

 • Er du træt af dit job?
 • Orker du ikke flere MUS-samtaler?
 • Har du noget inden i dig, der brænder for at komme ud?
 • Vil du gerne leve af det, som du føler er meningsfuldt og gør en positiv forskel – både for dig selv og andre?
 • Er du frustreret over, at andre tager de vigtige beslutninger om dit arbejdsliv for dig?
 • Vil du gerne være din egen chef?

Nu kan du følge en skridt-for-skridt proces – hvor jeg er din personlige vejleder – der tager dig fra den første idé til et arbejdsliv, hvor du har frihed og fleksibilitet til det, der er vigtigt for dig.

Du kan tage de actionfyldte steps lige præcis, når det passer dig. Du har adgang til materialet 24 timer i døgnet, 365 timer om året, og du har det på den enhed, der er bedst for dig, telefon, tablet eller computer.

I Vær din egen chef får du drømmen om at blive din egen chef splittet op i små, konkrete steps, som er håndgribelige og enkle for dig. Du får instruktionsvideoer, der ligger klar til dig, så du kan pause dem og tage dine geniale noter, når du har brug for det. En lækkert designet workbook giver dig praktiske øvelser, som hjælper dig videre i din proces.

Vær din chef er også egnet til dig, hvis…

 • Du drømmer om at starte din egen virksomhed.
 • Du er en kreativ type, der gerne vil tjene penge på dine kreative og kunstneriske evner.
 • Du har mistet dit job, måske som følge af corona, og skal finde en ny karrierevej.
 • Du er helt vildt træt af 8-16-livet (det var jeg selv, inden jeg blev selvstændig.
 • Du har læst bogen ”Livseksperimenter – en ukonventionel guide til et frit og kreativt liv” og nu er klar til at tage action.
 • Du selv vil bestemme over din tid.

Derfor har jeg lavet Vær din egen chef:

I Vær din egen chef deler jeg præcis de strategier, jeg selv har anvendt, og som har fungeret godt for mig, siden jeg i 2014 sagde mit job op for i stedet at kaste mig ud i et selvstændigt liv.

Det gør jeg, fordi jeg på egen krop har oplevet, hvor stor en positiv forskel det kan gøre i livet, når man får sin tid, ro og beslutningskraft tilbage. I dag brænder jeg for at give andre, der også vil bryde ud af hamsterhjulet, de værktøjer der skal til, for at komme i mål med drømmen. Det handler ikke nødvendigvis om at blive rig, men om at leve et rigt liv. Derfor har jeg produceret 40 instruktionsvideoer i høj kvalitet, en praktisk workbook og givet dig mulighed for at se det hele, lige når det passer dig.


”Har stor glæde af dit kursus, som er fint, uden falbelader, og med meget brugbar information og links til læsning. Herligt! Jeg har set mange kurser, webinarer og e-bøger, men dit har bare en helt anden fylde og kvalitet end de fleste.”

- Nathalie Pade Journalist, forfatter og underviser med virksomheden https://natlink.dk

 

Forløbet er enkelt, konkret og lige til at gå til. Det får dig til at tage action. Det er en proces, der gør en forskel for dig, og som kan ændre dit liv. I materialet får du:

 • 40 videoer, i høj kvalitet der guider dig på rejsen mod at blive din egen chef.
 • En topdesignet PDF-workbook på 50 sider med praktiske øvelser.
 • Et tech-bibliotek som bonus.
 • Mulighed for sparring med andre kursister,
 • Direkte adgang til min indbakke, hvor du stille alle se spørgsmål, du har behov for.

Vær din egen chef er et online-forløb i fire faser.

1) Idé-fasen

Sådan bliver du en idé-maskine, finder de forretningsideer, der passer til DIG og det arbejdsliv, du gerne vil leve.

(Du får også hele fundamentet under dit nye liv, og du finder dit stærke hvorfor, der vil motivere dig undervejs.

2) Test-fasen

Enkle skridt, hvor du lærer at teste, om det frie liv er noget for dig og teste, om din forretningsidé er holdbar, INDEN du bruger en masse tid på at lave dit produkt eller din service.

(Det er jo ret smart at sikre dig, at du kan tjene penge og betale huslejen, ikke?).

3) Skaber-fasen

Det er her du skridt for skridt skaber dit produkt eller din service, lærer at oprette din virksomhed, etablerer din hjemmeside og finder din primære salgsplatform.

(Men det der med at lave dit produkt eller service, det skal du selv gøre).

4) I gang-fasen

En enkel proces for at rulle din forretning ud i verden, lancere og markedsføre uden at være spammy, men hvor du bygger stærke relationer, som dit nye, selvstændige liv kan hvile på.

(Og du får praktiske input til, hvordan du kan automatisere din markedsføring, holde den kreative ild ved lige og stadigvæk lige huske bogføringen…).

Og så er der en bonus…

Tech-biblioteket

Du får adgang til et tech-bibliotek med demonstrationer af de bedste apps og software, der holder dig kørende i dit nye, frie arbejdsliv.

"Jeg kan varmt anbefale kurset!"

- Fredda Galea, Konsulent, ejer Freddagalea.dk.

Om Ole Ditlev Nielsen


Ole Ditlev Nielsen
Ole Ditlev Nielsen

Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen. I 2014 sagde jeg et godt job op for i stedet at leve langsommere, have mere tid til mine børn og forfølge en drøm om at være forfatter og underviser og leve af det. Den beslutning har jeg aldrig fortrudt. Det er en af grundene til, at jeg dag brænder for at hjælpe andre til at tage de små skridt, der i længden gør den store forskel i tilværelsen.

Når jeg ikke skriver bøger, holder jeg foredrag, freelance-underviser, leger med mine børn eller er ude at rejse, ofte til Sydøstasien. Jeg skriver en ugentlig blog, der hedder Søndagslisten, og du kan se meget mere om det hele på min hjemmeside 20 Skridt.

København er min hjemby, men jeg har holdt mere end 100 foredrag, workshops og kurser over hele Danmark. Jeg er gift med Kirstine og far til Cecilie og Mikkel.


Start med det samme!Dit materialeOfte stillede spørgsmål


Hvor tit har jeg adgang til materialet?
Døgnet rundt, året rundt! Du bestemmer selv, hvor og hvornår, du har adgang til kurset.
Hvad sker der, når jeg har købt Vær din egen chef?
Når du har gennemført dit køb (sikker betaling med kreditkort), så får du adgang til mit online-læringsunivers. Her kan du med det samme gå i gang med Vær din egen chef. Alt materialet ligger klar til dig.
Kan jeg downloade materialet?
Ja, hvis du ønsker det, kan du downloade materialet. Du kan hente alle videoer som mp4-filer, alle slides som PDF-filer og din workbook som PDF-fil.
Hvad nu, hvis jeg er utilfreds?
Så kan du benytte dig af 20 Skridts 30-dages garanti. Er du ikke tilfreds så sender du mig blot en mail i løbet af de første 30 dage efter dit køb. Så får du dine penge tilbage. Uden spørgsmål.

Start med det samme!