Vær din egen chef

Et skridt-for-skridt-kursus og workbook, der lærer dig at bygge din egen virksomhed fra grunden.

Vil du gerne bestemme over din tid?

Træffe de vigtige beslutninger om dit arbejdsliv selv?

Være noget for andre?

Aldrig mere sidde til en MUS-samtale og føle, du burde være et HELT andet sted?

Så er Vær din egen chef noget for dig. Det er et online-forløb, der giver dig en konkret køreplan til at sige dit job op, etablere din egen forretning og få et arbejdsliv, der er mere kreativt og meningsfuldt. Du bliver nok ikke berømt eller multimillionær, men hvis du følger step-by-step-instruktionerne får du et arbejdsliv, der er det rigtige for DIG.

Kurset er enkelt, konkret og lige til at gå til. Det er et det får dig til at tage action. Det er en proces, der gør en forskel for dig, og som kan ændre dit liv.

(Kurset er lavet af en mand, der i 2014 sagde sit job og siden har levet af at gøre, det han elsker).

Vær din egen chef er et online-forløb i fire faser.

1) Idé-fasen

Sådan bliver du en idé-maskine, finder de forretningsideer, der passer til DIG og det arbejdsliv, du gerne vil leve.

(Du får også hele fundamentet under dit nye liv, og du finder dit stærke hvorfor,, der vil motivere dig undervejs.

2) Test-fasen

Enkle skridt, hvor du lærer at teste, om det frie liv er noget for dig og teste, om din forretningsidé er holdbar, INDEN du bruger en masse tid på at lave dit produkt eller din service.

(Det er jo ret smart at sikre dig, at du kan tjene penge og betale huslejen, ikke?).

3) Skaber-fasen

Det er her du skridt for skridt skaber dit produkt eller din service, lærer at oprette din virksomhed, etablerer din hjemmeside og finder din primære salgsplatform.

(Men det der med at lave dit produkt eller service, det skal du selv gøre :-)...)

4) I gang-fasen

En enkel proces for at rulle din forretning ud i verden, lancere og markedsføre uden at være spammy, men hvor du bygger stærke relationer, som dit nye, selvstændige liv kan hvile på.

(Og du får praktiske input til, hvordan du kan automatisere din markedsføring, holde den kreative ild ved lige og stadigvæk lige huske bogføringen…).

Og så er der en bonus…

Tech-biblioteket

Du får adgang til et tech-bibliotek med demonstrationer af de bedste apps og software, der holder dig kørende i dit nye, frie arbejdsliv.


"Har stor glæde af dit kursus, som er fint, uden falbelader, og med meget brugbar information og links til læsning. Herligt! Jeg har set mange kurser, webinarer og e-bøger, men dit har bare en helt anden kvalitet og fylde end de fleste."

- Nathalie Pade, Journalist, forfatter og underviser med virksomheden https://natlink.dk/.

Vær din egen chef er ikke et almindeligt business-kursus, og det handler ikke om, at du skal starte en millionvirksomhed med en masse ansatte og planer om at få global succes.

Kurset er til dig, der er træt af 8-16 og livet i hamsterhjulet. Det er til dig, der har en kreativ ild inden i dig. Dig, der har en idé, som du vil give til verden, fordi du tror, du kan hjælpe andre med din idé.

Og først og fremmest er det til dig, der gerne vil leve et meningsfuldt liv. Som gerne vil beskæftige dig med noget, som du brænder for. Som gerne vil bestemme over din egen tid.

Gennem 40 videolektioner og en lækkert designet workbook på 50 sider, får du de redskaber, du har brug for, hvis du vil være din egen chef.

Din investering i at blive din egen chef er 1.000 kroner. Det svarer nogenlunde til en returbillet med DSB mellem København og Aalborg. Så kan du jo vurdere, hvad der er sjovest...

ADVARSEL: TAG IKKE DETTE KURSUS, HVIS DU ØNSKER ET FRIT LIV MED TID TIL DET, DER ER VIGTIGT FOR DIG!

“…en farverig og positiv guide udi at forfølge kreative drømme.” (DBC Medier, marts 2020)

- Lektørudtalelse, DBC Medier, Om karrierebogen "Livseksperimenter - en ukonventionel guide til et frit og kreativt liv," som dette kursus er delvis baseret på.

Om Ole Ditlev Nielsen


Ole Ditlev Nielsen
Ole Ditlev Nielsen

Jeg hedder Ole Ditlev Nielsen. I 2014 sagde jeg et godt job op for i stedet at leve langsommere, have mere tid til mine børn og forfølge en drøm om at være forfatter og underviser og leve af det. Den beslutning har jeg aldrig fortrudt. Det er en af grundene til, at jeg dag brænder for at hjælpe andre til at tage de små skridt, der i længden gør den store forskel i tilværelsen.

Når jeg ikke skriver bøger, holder jeg foredrag, freelance-underviser, leger med mine børn eller er ude at rejse, ofte til Sydøstasien. Jeg skriver en ugentlig blog, der hedder Søndagslisten, og du kan se meget mere om det hele på min hjemmeside 20 Skridt.

København er min hjemby, men jeg har holdt mere end 100 foredrag, workshops og kurser over hele Danmark. Jeg er gift med Kirstine og far til Cecilie og Mikkel.


Dit materialeOfte stillede spørgsmål


Hvordan får jeg adgang til kurset?
Lige så snart du har udfyldt dine oplysninger, oprettet dig som bruger og betalt (betalingen er naturligvis sikker), får du adgang til mit online-læringsunivers. Der finder du alle 40 lektioner, tech-biblioteket og din workbook, så du kan gå i gang med det samme.
Hvor lang tid har jeg adgang til kurset?
Så lang tid, som du selv ønsker! Når du først har tilmeldt dig, har du ubegrænset, permanent adgang, så længe jeg er i live.
Hvad gør jeg, hvis der er bøvl med det tekniske?
Så skriver du til mig med det samme på [email protected] Du kan også skrive til Teachables support. Teachable er det system, som alt materialet ligger i, og medarbejderne plejer at være vildt søde til at hjælpe.
Hvad nu, hvis jeg er utilfreds?
Så kan du benytte dig af en 30-dages-garanti. Du skriver blot til mig , inden for de første 30 dage efter dit køb. Så får du alle dine penge tilbage, og jeg stiller ikke nogen spørgsmål.

Start med det samme!